Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bence Çok Güzel Bir PAckk .. !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kingmaggot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Alman Serverinde Gördüğüm Bir Packı Kendi Serverime Göre Baştan Kodladım. İnanmyan Arkadaşlar Varsa Gösterebilirim Sorun Değil. Dosyanın Orjinal Dosyaları ALmancadır Ve Resimlerde Gördüğünüz Gibi Türkçe Olarak Değiştirilmiştir.. İyi Bir Yorum Ve Beğeni Alır İsem Bu Auto Packı Size Sesli Video Anlatım Şeklinde Paylaşacağım

Auto Packıı İlk Açtığınızda Güncelle Diye Sağ Altta Buton Oluşturuyor !

36p45.gif

Auto Packı Güncelledikten Sonra Oyuna Başla Diye Sağ Alta Buton Oluşturuyor.

36p9f.png

Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum. Benden Çaldın Veya Burdan Çaldın Diyen Arkadaş Varsa Yazabilir !

Son düzenleme:
Evet Baştan Ben Kodladım. Auto PAck Baştan Aşağıya Hatalarla Doluydu. Onları Düzelttim Ve Auto PAckı Türkçeleştirdim. :)

Hep gavurlarmı kullanıcak birazda türkler kullansın hesabı :D Güzel Görünüyor türkdeki gibi sadice ninja eksik

Hep gavurlarmı kullanıcak birazda türkler kullansın hesabı :D Güzel Görünüyor türkdeki gibi sadice ninja eksik

Haklısın Türkler Kullanmalı Bence :)) İstediğim Yorumlar Gelirse Paylaşacam. Ninja Resmi Üste Eklenir Hepsi Ayarlı zaten :)) 3 Adet Farklı Tema Bulunmaktadır bu arada :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri