- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar. PC Çok Pis Kasıyor Benim. Ondan Yazılı Olarak Anlatıcam.
1. Adım: Google'ye Aeria Games Yazıyoruz.
2. Adım: Çıkan İlk Link'e Yani [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] tıklıyoruz.
3. Adım: Genelde İngilizce Olur. Anasayfada Biraz Aşa İniyoruz. 10 Adet Oyun Var. Wolf Team'ı seçiyoruz.
4. Adım: Sağ Üstte "Sign Up!" Yani Kayıt Ol Diye Bir Secenek Var. Oraya Tıklıyoruz.
5. Adım: Sonra Tekrar Wolf Team Anasayfasına Geliyoruz. Link'i [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
6. Adım: İndirip Oyunun Keyfini Çıkarıyoruz.
Kayıt Olurken;
User Name: Oyuna Giriş Yaparken Kullanıcağınız Nick.
E-Mail Address: E- Posta Adresiniz.
Confirm E- Mail address: Tekrar E- Posta Adresiniz.
Password: Şifreniz
Örnek Şifre: 121212Aa ( Şifrenizde Bir Büyük Birde Küçük Harf Olmalı)
Date Of Birth: Doğum Tarihiniz.
Confirmation Code: Doğrulama Kodu
Doldurduktan Sonra Kayıt Oluyoruz. İndirip Oynuyoruz. Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim.
1. Adım: Google'ye Aeria Games Yazıyoruz.
2. Adım: Çıkan İlk Link'e Yani [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] tıklıyoruz.
3. Adım: Genelde İngilizce Olur. Anasayfada Biraz Aşa İniyoruz. 10 Adet Oyun Var. Wolf Team'ı seçiyoruz.
4. Adım: Sağ Üstte "Sign Up!" Yani Kayıt Ol Diye Bir Secenek Var. Oraya Tıklıyoruz.
5. Adım: Sonra Tekrar Wolf Team Anasayfasına Geliyoruz. Link'i [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
6. Adım: İndirip Oyunun Keyfini Çıkarıyoruz.
Kayıt Olurken;
User Name: Oyuna Giriş Yaparken Kullanıcağınız Nick.
E-Mail Address: E- Posta Adresiniz.
Confirm E- Mail address: Tekrar E- Posta Adresiniz.
Password: Şifreniz
Örnek Şifre: 121212Aa ( Şifrenizde Bir Büyük Birde Küçük Harf Olmalı)
Date Of Birth: Doğum Tarihiniz.
Confirmation Code: Doğrulama Kodu
Doldurduktan Sonra Kayıt Oluyoruz. İndirip Oynuyoruz. Daha Önce Verildiyse Özür Dilerim.