HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ama İndex'inde Karakter Sorunu Var.
ve Çogu Yerınde MMOTurkey Yazıo.
Bunlara Yardım İstiyorum Lütfen Yardım edin
gecekondulu_ibo@hotmail.com
index html sag tik not defteri acarak ctrl + f yap mmoturkey ara ne yazacaksin onunla degis tum sayfalara bunu uygulaman lazim
aynı hata bendede var anasayfaya giriyorum görev acılıo ama hic bisi yazmıo hammaddeler gözükmüo istatistik falan mafolmus durumda Köy zaten hic bisi yok hepsi o blackherosun verdigi script yüzünden sacma sapan bi script
aynı hata bendede var anasayfaya giriyorum görev acılıo ama hic bisi yazmıo hammaddeler gözükmüo istatistik falan mafolmus durumda Köy zaten hic bisi yok hepsi o blackherosun verdigi script yüzünden sacma sapan bi script
bilmem
forumda bu şikayeti yazan birtek sen varsın acaba bu senın becerıksızlıgın olmasın kurarken ? direk beni suçluyorsunbilmemforumda bu şikayeti yazan birtek sen varsın acaba bu senın becerıksızlıgın olmasın kurarken ? direk beni suçluyorsun
Kimseye becreriksiz diyemicem bence dosyası silinmiştir ben blackheroesin veridğinden kurdum. Süper çalışıyor. :m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)