Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Resident Evil 4 Pro Mod Save Dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExLarge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 920
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

icon14.gif

Arkadaşlar baktım ki bazı arkadaşlarımız Resident Evil 4 oyunun Pro. Mod Save dosyasını arıyor ee ben de dark ım durmak var mı açtım oyunu bitirdim önce Normal Mod , Sonra da Pro. Mod yeni silahlarda açlıyo var ya öff çok güzel keyfini çıkarın haa bi de acemiler düşünerek bolca Can Spreyi biriktirdim
Abicim hani Pro Mod da oyunu bitirince var ya nolcak, neler açılcak;
1-) Handcannon ( Hane şu meşhur Broken Butterfly var ya şu koyboy tabancası onun 10 kuvvetine bedel bi silah görünü aynen Smith Wessons, bu alınca tune up unu da yapın explosive sni alınca ( hani silah özelliklerini arttıryoruz ya şu silah aldığımız tüccarlardan ) mermisi sınırsız ve gücü 99 olcak
2-) P.R.L. 142 Elektro şok silahı bu nu alınca Shifte basıp Entere basılı tutun şarj edin Şarj olduktan sonra nişan alıp atışınızı yapın oda hedefi delsin ama tavsiyem uzak menzilden kullanmanız yakında kullanırsanız şarj dolmasını bekleyene kadar adamlar sizi hış eder
Neyse bu kadar gevezeliq yeter alın size link oynun keyfini çıkarın beyler

İşte beyler buyrun size Resident Evil 4 Pro Mod %100 save :

Download:

( Hatırlatmakta fayda var; dosya rar yapılmış halde rar dosyasını masaüstüne çıkarın SaveData diye bi dosya çıkacak onu kopyalayıp oynun kurulu yere yapıştırın değiştirilsin uyarısına evet deyin tamamdır )

Şimdi Koltuğunuza kurulup kola ve cipsinizle birlikte oynun keyfini çıkarabilirsiniz Çünkü Pro Mod da bitirilmiş olduğu için oynun bir kaç özel silahı açılmış olarak size sunulmuştur tamamen temiz ve trojensizdir kendi pc dem yolluyom pro modda bitirilmiş

+Replerinizi bekliyom ( RapidSharede silindiyse de durmak yok !!)

Mesajı son düzenleyen darktiger904 ( 07-10-08 - 00:15 ) Neden: düzeltme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri