farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Arkadaşlar Ne Yapmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutsuzWaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 621

Ne Alıyım

• 1 İris Al 5 Elit Kalkan Devamını Kafana Göre Harca

• 2 İris Al Bitir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Dikkat ilk olarak moderatör arkadaşlar lütfen kilitlemeeyin :) Bana sabitteki konuyu gösterceksiniz ancak oraya bakan yok orayada mesaj attım cevap gelmedi :S

Arkadaşlar şimdi hesapta 27 mil uri kaldı kalkanlar full hız full lf3 ler full ne ypamalıyım

Son düzenleme:
Kac Gundur Gırmıyorum Ama Ilk Kendını FUlle Pet ALma Kamıkazesı Sure Istıyor Zarar Edersın Cubı Kesemessın Kapı Yapamazsın Ilk Kendını Fulle Sonra Irıslerı Sonra Fantezı IStersen Pet :D

irisleri fulle kalkanla veya LF3 Le Doldur 1 tne HST-2 al Full elitle doldur kendini irislerin 2 slotu var bence söle yap 1 tane lf3 1 tane kalkanla doldur veya full lf3 sen Bilirsin gemi jeneratörlerini %80 Kalkan %20 Hız İle Doldur
kalkan kacarken lazm olur veya dalarken .d .d .d /// bide o kdr cok uri nasıl yaptn bot felanmı koydun ?? Özel Bi şeyi vrsa Ö:M den Bnada anlatrmsn ? d.d.d

irisleri fulle kalkanla veya LF3 Le Doldur 1 tne HST-2 al Full elitle doldur kendini irislerin 2 slotu var bence söle yap 1 tane lf3 1 tane kalkanla doldur veya full lf3 sen Bilirsin gemi jeneratörlerini %80 Kalkan %20 Hız İle Doldur
kalkan kacarken lazm olur veya dalarken .d .d .d /// bide o kdr cok uri nasıl yaptn bot felanmı koydun ?? Özel Bi şeyi vrsa Ö:M den Bnada anlatrmsn ? d.d.d

senin söylediklerin var zaten HST-2 LF3 KALKAN HIZ full elit iris 4 tane sen confi söylemişşin o da dizili

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri