Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dikkat ilk olarak moderatör arkadaşlar lütfen kilitlemeeyin
Bana sabitteki konuyu gösterceksiniz ancak oraya bakan yok orayada mesaj attım cevap gelmedi :S
Arkadaşlar şimdi hesapta 27 mil uri kaldı kalkanlar full hız full lf3 ler full ne ypamalıyım
Bana sabitteki konuyu gösterceksiniz ancak oraya bakan yok orayada mesaj attım cevap gelmedi :S Arkadaşlar şimdi hesapta 27 mil uri kaldı kalkanlar full hız full lf3 ler full ne ypamalıyım
Son düzenleme:
Kac Gundur Gırmıyorum Ama Ilk Kendını FUlle Pet ALma Kamıkazesı Sure Istıyor Zarar Edersın Cubı Kesemessın Kapı Yapamazsın Ilk Kendını Fulle Sonra Irıslerı Sonra Fantezı IStersen Pet 

irisleri fulle kalkanla veya LF3 Le Doldur 1 tne HST-2 al Full elitle doldur kendini irislerin 2 slotu var bence söle yap 1 tane lf3 1 tane kalkanla doldur veya full lf3 sen Bilirsin gemi jeneratörlerini %80 Kalkan %20 Hız İle Doldur
kalkan kacarken lazm olur veya dalarken .d .d .d /// bide o kdr cok uri nasıl yaptn bot felanmı koydun ?? Özel Bi şeyi vrsa Ö:M den Bnada anlatrmsn ? d.d.d
kalkan kacarken lazm olur veya dalarken .d .d .d /// bide o kdr cok uri nasıl yaptn bot felanmı koydun ?? Özel Bi şeyi vrsa Ö:M den Bnada anlatrmsn ? d.d.d
irisleri fulle kalkanla veya LF3 Le Doldur 1 tne HST-2 al Full elitle doldur kendini irislerin 2 slotu var bence söle yap 1 tane lf3 1 tane kalkanla doldur veya full lf3 sen Bilirsin gemi jeneratörlerini %80 Kalkan %20 Hız İle Doldur
senin söylediklerin var zaten HST-2 LF3 KALKAN HIZ full elit iris 4 tane sen confi söylemişşin o da dizili
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)