HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sağolasın bro yinede. Beyler ilgilenirmisiniz lütfen?
Bu sorun windowstaki hata bildiriminden dolayı oluyor.Masaüstündeki Bilgisayarım simgesine sağ tıklayarak Özellikler seçeneğini açın.
Ya da windows tuşu+pause kombinasyonunu kullanın.
Karşınıza çıkan pencerede Gelişmiş sekmesini tıklayın. Gelen seçeneklerde en alt sağ taraftaki Hata Bildirimi'ne tıklayın.
Yeni açılan pencerede Hata bildirimini devre dışı bırak seçene ini seçerek hemen altındaki Önemli hata oldu unda bana bildir seçene indeki işareti de kaldırın. Artık hata bildirimi almayacaksınız. Önemli hata oldu unda bana bildir sekmesini işaretli bırakırsanız Windows neredeyse tüm sorunları sizinle paylaşmaya devam eder. Hata buldu unda Windows gerekeni yapmış, hatayı ayıklamış ve sorunu kaldırmış demektir. Hata bildirimi sadece bir uyarı penceresidir. Kapatıldı ında Windows işini yapar ama size söylemez.
Ya da windows tuşu+pause kombinasyonunu kullanın.
Karşınıza çıkan pencerede Gelişmiş sekmesini tıklayın. Gelen seçeneklerde en alt sağ taraftaki Hata Bildirimi'ne tıklayın.
Yeni açılan pencerede Hata bildirimini devre dışı bırak seçene ini seçerek hemen altındaki Önemli hata oldu unda bana bildir seçene indeki işareti de kaldırın. Artık hata bildirimi almayacaksınız. Önemli hata oldu unda bana bildir sekmesini işaretli bırakırsanız Windows neredeyse tüm sorunları sizinle paylaşmaya devam eder. Hata buldu unda Windows gerekeni yapmış, hatayı ayıklamış ve sorunu kaldırmış demektir. Hata bildirimi sadece bir uyarı penceresidir. Kapatıldı ında Windows işini yapar ama size söylemez.
hmm. framework 3.0 , 3,5 ya da 4.0 sürümlerinden birini kuruduktan sonra dene framework sürümünden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünyorum.
Kısacası 3.0 'dan 5.0 'a olan tüm sürümleri yükle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)