farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

2012 En yeni npc sistemi [Metin2]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xbabacox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 528

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Tamamen kendim yaptım ve çalışıyor...
Garantilidir...
Dosyaları editlernir ise garanti dışı kalacaktır.

Silahçı
  • <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Kılıç <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Hançer <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Yay <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Çift-El <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Çan
  • Yelpaze
bunların içinde 1-60 lwl arası bütün silahlar bulunmaktadır...
409570c564f.jpg

Zırhçı
  • <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Savaşçı => 1-61 lwl arazı zırhlar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Ninja => 1-61 lwl arazı zırhlar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Sura => 1-61 lwl arazı zırhlar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Şaman => 1-61 lwl arazı zırhlar
  • Yan Zırh Malzemeleri => kalkanlar kasklar ve diğer bitin itemler...
4097b468bca.jpg

Market
  • <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">İçecekler => pot vb. içecekler <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">+Basma 1 => +basma itemleri <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">+Basma 2 => +basma itemlerinin kalanı <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">At itemleri => At Madalyonu vb. binicilik itemleri.
  • item shop => exp yüzüğü, ruh taşı vb. itemler
409899eaf25.jpg

Olay Yardımcısı
  • <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">GM: Dropları aç => bütün dropları %500 oranında 500 saatlik açar
    ka19.gif
    <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Savaşçı <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Ninja <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Sura
  • Şaman
bütün BK & saç stilleri burada.
4099926ed88.jpg

Sarhoş-Shopları eksik
frown.gif

• <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Metin Taşları => +4 taşlar
  • 30.Seviye itemler => 30.Seviye itemlerinin hepsi +9 olarak
4100712a581.jpg

Seyyar Satıcı
  • Evlilik itemleri => Smokin, Gelinlik, Buket, Söz Yüzüğü vb. evlilik itemleri
4101d1eb8c9.jpg

Balıkçı & Depocuda olması gereken itemler var
ka19.gif

Depocu = barlar
Balıkçı = olta vs.

king_npc.rar - Gerekli Dosyalar - V 0.5 (deneme sürümü):

1.Adım:
Dosyayı FileZilla ile
Kod:
/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest

dosyasına atıyoruz...

2.Adım:
Virtual PC'ye

Kod:
cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest

yazıyoruz...

3.Adım:

Kod:
ee hongkong_list

yazıp en alta inerek...

Kod:
king_npc.quest

ekliyoruz...

4.Adım:
Virtual PC'ye

Kod:
sh make.sh

yazıyoruz...

5.Adım:
Navicat açıp Player dbine giriyoruz
ardından shop & shop_item dosyalarını yüklüyoruz

6.(SON)Adım:
Tarama işlemi birince

Start verilmiş ise:

Kod:
cd /root

Kod:
./stop

yazıyoruz 30 sn kadar bekleyip...

Kod:
reboot

yazıyoruz...

Start verilmemiş ise:

Kod:
reboot

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri