Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tamamen kendim yaptım ve çalışıyor...
Garantilidir...
Dosyaları editlernir ise garanti dışı kalacaktır.
Silahçı
Zırhçı
Market
Olay Yardımcısı
Sarhoş-Shopları eksik
Seyyar Satıcı
Balıkçı & Depocuda olması gereken itemler var
Depocu = barlar
Balıkçı = olta vs.
king_npc.rar - Gerekli Dosyalar - V 0.5 (deneme sürümü):
1.Adım:
Dosyayı FileZilla ile
Kod:
/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest
dosyasına atıyoruz...
2.Adım:
Virtual PC'ye
Kod:
cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest
yazıyoruz...
3.Adım:
Kod:
ee hongkong_list
yazıp en alta inerek...
Kod:
king_npc.quest
ekliyoruz...
4.Adım:
Virtual PC'ye
Kod:
sh make.sh
yazıyoruz...
5.Adım:
Navicat açıp Player dbine giriyoruz
ardından shop & shop_item dosyalarını yüklüyoruz
6.(SON)Adım:
Tarama işlemi birince
Start verilmiş ise:
Kod:
cd /root
Kod:
./stop
yazıyoruz 30 sn kadar bekleyip...
Kod:
reboot
yazıyoruz...
Start verilmemiş ise:
Kod:
reboot
Garantilidir...
Dosyaları editlernir ise garanti dışı kalacaktır.
Silahçı
- <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Kılıç <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Hançer <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Yay <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Çift-El <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Çan
- Yelpaze
Zırhçı
- <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Savaşçı => 1-61 lwl arazı zırhlar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Ninja => 1-61 lwl arazı zırhlar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Sura => 1-61 lwl arazı zırhlar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Şaman => 1-61 lwl arazı zırhlar
- Yan Zırh Malzemeleri => kalkanlar kasklar ve diğer bitin itemler...
Market
- <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">İçecekler => pot vb. içecekler <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">+Basma 1 => +basma itemleri <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">+Basma 2 => +basma itemlerinin kalanı <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">At itemleri => At Madalyonu vb. binicilik itemleri.
- item shop => exp yüzüğü, ruh taşı vb. itemler
Olay Yardımcısı
- <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">GM: Dropları aç => bütün dropları %500 oranında 500 saatlik açar <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Savaşçı <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Ninja <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Sura
- Şaman
Sarhoş-Shopları eksik
- <LI style="FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif">Metin Taşları => +4 taşlar
- 30.Seviye itemler => 30.Seviye itemlerinin hepsi +9 olarak
Seyyar Satıcı
- Evlilik itemleri => Smokin, Gelinlik, Buket, Söz Yüzüğü vb. evlilik itemleri
Balıkçı & Depocuda olması gereken itemler var
Depocu = barlar
Balıkçı = olta vs.
king_npc.rar - Gerekli Dosyalar - V 0.5 (deneme sürümü):
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
1.Adım:
Dosyayı FileZilla ile
Kod:
/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest
dosyasına atıyoruz...
2.Adım:
Virtual PC'ye
Kod:
cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest
yazıyoruz...
3.Adım:
Kod: