DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fiber mi !! ALLAH KORUSUN..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoNM2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 299
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoNM2

Level 5
TM Üye
Konular
59
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sunucular KORUMASIZ.. ( sitem hack yedi sırf amatörler diye )

filesleri kötü ( fileste okadar cok eksik varki.mümkün değil mob editleyemezsiniz. daha nice hatalar )

hizmet : kurumsal olduklarını hiç ama hiç sanmıyorum.tamamen amatör çalışma.

memnuniyet : sitelerinde 7 gun ıcınde para iadesi dıyor!! sakın aldanmayın sizin zaten 7 ıcınde ben beyenmedım paramı ıade edın deme hakkınız SIFIR..adamlar oraya öyle seyler yazmışki hiçbişey idda edemezsin.

Napıcan : 3ün 5in peşinde koşmucan helalleşicen yol ayırıcan.

Samet Bey ' in filesıları bence gayet güzel.Ama birşey diyemem.Benim hack konusunda tek diyeceğim güvenlik açığını kendin kapatacaksan.Emin ol ki fiberdizaynın sub domaininde barınsan hiçbirşey olmazdı.Ama onlar senin özel domainine birşey yapamazlar. Geçmiş olsun ama ben böle birşey olacağını sanmıyorum .

arkadaşım Fiberde barınıyor ztn bir sitem.kendı guvenlıgını saglıcaksın dıyorsunda ne yapmayı dusunuyorsun!!!barındırdıgın yerde koruma yoksa.güvenlik tutucak halimiz yok heralde.Ben kalıbımı basarım Amatör değillerse..filese gelince kullanmaya başla bir süre sonra görücem filesten basın agrıyınca.
Kesinlikle altını cızıyorum.3ün 5in peşinde koşan firmalardan değilse bende adam değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri