noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Dikkat : Hile kullananlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LONGINUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Sayın TurkMMO Üyeleri

Counter-Strike 1.6, sXe Injected 12.1 Wall Hack vb. hilelerin v26 Patch ile çalışanlarında büyük risk var! Hile kullanıcıları v26 Patch kurup hile ile oynadıklarından belli bir süre sonra bir virüs oluşuyor ve bilgisayarın başlangıcını kontrol eden boot.ini dosyasını bozuyor. Bu sebeple bilgisayar yavaş yavaş donmaya başlıyor, kişi bilgisayara reset attığında başlangıçta bu hatayı alıyor ;

bootyok.jpg

Bu hata şudur ki, bilgisayarınız çöktü! Bir hile yüzünden. Başta ben olmak üzere...

Fakat bilgisayar konusunda iyi olduğumdan çökülen bilgisayarımı hiç bir destek almadan kendim çözdüm. Size bunu anlatacağım.

BOOT.INI dosyasının yerleri bilgisayarlara göre değişir. Fakat benim ki C:/'de. C:/'de boot.ini adlı dosya mevcut.

Şimdi diyeceksiniz ki bilgisayarım çöktü, nasıl yapacağım. Bilgisayarınızı çalıştırır çalıştırmaz direk olarak F8 tuşuna sürekli basın. Sonra karşınıza Güvenli Mod seçenekleri çıkacak. Güvenli Mod'dan bilgisayarınıza girip, boot.ini dosyasını bulup açın. Şimdi içindekileri silin. Aşağıda yazılanları yapıştırıp kaydedin ;

Windows XP kullanıcıları için ;

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional"

Windows 2000 Professional Kullanıcıları için ;

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional"

NOT : Hile kullanmadan önce muhakkak bunları bir metin belgesine yapıştırıp saklayın, ileride işinize yarayacaktır.

Şimdi bölümde cixcocuk97nin paylaştığı hile bilgisayarımı çökertti. İnternet cafede iken çalışıyordu. Bunun nedenini bilmiyorum, fakat internet cafedeki bilgisayarlar daha sağlam olmalı.

BIR HILE KULLANMADAN ÖNCE MUHAKKAK BOOT.INI DOSYANIZI YEDEKLEYIN.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri