kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Chelsea nefes aldı: 3-0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 155

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Son dönemde çalkantılı dönem geçiren Maviler, sahasında Tuncay'lı Bolton'ı rahat geçti. Stamford Bridge'de yaşananları ve daha birçok ayrıntıyı, Londra temsilcimiz Edip Adanır yazdı.

Rakip kim olursa olsun Chelsea'nin böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Baştan sona üstün oynadıkları maçı 3-0 kazandılar.Temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın ilk onbirde başladığı maçta golleri 48'ci dakikada Luız, 61'de Drogba ve 79'da Lampard attı. Fazla detaya girmeden sıkıntılı günler yaşayan Chelsea'de bu galibiyet bir barış havasında kutlandı. Takım birbirine sarıldı.Villas Boas doğru değişiklikler yaptı ve takım olarak yardımlaşarak bu sezon küme düşmemesi mucizelere bağlı Bolton karşısında adeta devleştiler. Chelsea'nin tek problemi 'Acaba Abramovich Villas Boas'a yaşlı futbolculardan kurtul yeni bir takım kur' demesi veya dememesiyle ilgiliydi. Basın toplantısında ilk defa ne İngiliz basını Boas'ın üzerine gitti ne de her galibiyetten sonra basına yüklenen Boas kimseye taş atmadı. Chelsea'nin başına geldikten sonra ilk defa sempati, karşılıklı gülücükler, esprilerin olduğu bir basın toplantısı izledim. Üzerindeki baskı kalktıktan sonra, Villas Boas'ın Napoli maçı için söylediklerini dikkatlice dinledim. 'Biz Napoli'yi eleriz çünkü elimde onlardan on gömlek üstü bir takım var. Belki kurguda benim hatalarım oldu fakat turu geçen taraf biz olacağız' derken her tarafa mesaj gönderdi. Bu galibiyet bir güven tazelemesi oldu Chelsea ve AV.Boas için.

TUNCAY ŞANLI

Maç başlamadan saha kenarında konuşma fırsatı buldum. Milli takıma seçilmemesi hakkında fazla konuşmadı. 'Ne zaman hocalarım beni çağırır o zaman göreve giderim bende kırılmak filan olmaz' diyerek sorumu cevapladı. Bugün sahada gördüğüm Tuncay, 'Ben daha iyi bir takımda oynamalıyım' mesajını verdi.

FRANK LAMPARD

Babasıyla Frank doğmadan önce tanıştım. Allah her futbolcuya bilhassa orta saha oynayan oyuncuya böyle bir yetenek versin. İngiliz futbolunun yetiştirdiği en önemli orta saha futbolcularından biri.Üzülerek söylüyorum bu sezon Chelsea'deki son senesi. Haklı olduğu taraf çok. Aynı yaştaki bir hoca ona sahada ne yapmasını seyircilere göstererek söylediği zaman gücenmesi göz ardı edilemez. Dünya çapındaki bir orta saha oyuncusunu kimse kaybetmek istemez fakat Chelsea seyircinin bugün bağrına basıp desteklediği Lampard'ı sezon sonunda kaybetmek üzere. İlk devresi Premier Lig’e yakışmayan bir futbolun oynandığı maçın ikinci devresinde toparlanıp üç gol bulan Chelsea ilk dört için önemli üç puan aldı bugün. Arsenal-Tottenham maçında Emirates'te buluşmak üzere hoşçakalın. Edip ADANIR

NOT: Benim neden Carling Cup finaline gitmediğimi bilmenizi istedim. 1976 senesinde Arsenal'i seyretmek için geldiğim ve hayranı olduğum takımın maçını bırakıp Wembley’e gitmemi düşünmem bile hata olurdu. Bu fuzuli maça gitmem için hiçbir sebep yoktu.

Chelsea-Bolton: 3-0

Stat: Stamford Bridge

Goller: Luiz (Dk.48), Drogba (Dk.61), Lampard (Dk.79) (Chelsea)

Chelsea: Cech, Ivanovic, Cole, David Luiz, Cahil, Essien, Ramires (Mikel Dk.88' ), Lampard, Mata, Drogba (Torres Dk. 76), Sturridge (Kalou Dk.80). Yedekler: Turnbull, Bertrand, Malouda, Meireles.

Bolton Wanderers: Bogdan, Steinsson, Ricketts, Wheater, Ream, Muamba, Reo-Coker, Pratley, Tuncay (Eagles Dk.75), Ngog (Sordell Dk.65), Miyaichi. Yedekler: Jaaskelainen, Robinson, Knight, Boyata, Klasnic.

Hakem: Oliver

Seyirci: 40.999

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri