Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Blackmarket acl yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan felonzaki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 520

felonzaki

Level 4
TM Üye
Konular
90
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar şuan 50 k zp 400k da gp var 85 kuponum var bana kupon çıkarma yada silah çıkarma söylermisiniz lütfen forumdaki hepsini denedim çoğu çalışmadı(en az 500 kutu gatling boşa gitti)

Ben 5K Gp Zor Topluyorum Sen 400K Gp Toplamışsın Helal.

Bana Nasıl Kolay Gp Kasılır Söyleyebilirmisin. Ö.M At.

Evet Arkadaşlar şuan 50 k zp 400k da gp var 85 kuponum var bana kupon çıkarma yada silah çıkarma söylermisiniz lütfen forumdaki hepsini denedim çoğu çalışmadı(en az 500 kutu gatling boşa gitti)

50 K ZP ile çıkartmak istediğin silahı dene kuponda yapmak istiyorsan tek bir silah dene ve hep ortaya getir 14 Kupon yaparsın silahta çıkarma şansın var,Eğer 14 kupon gelmezse 400k GP ile thomson kutusunun ortasında kupon çok çıkıyor öylede yapabilirsin.( Ben çok istedim thomson çıksın ama çıkmadı çok kaçtı 5 tane winchester var ne kadar denediğimi sen düşün :D ama kuponlada ak gold de gold aldım oda ayrı konu :) )

Son düzenleme:
bence esn önce hangi silahı istediğine karar ver m4 mü istiyorsun yoksa m4 goldenmi pna göre biz sana yol gösterelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri