kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Túrk Gúcú™ Pro'ların Mekanı .!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Empiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

demekki arada kalanlar olmuş adam ltnin yanında küfür ediyor artistlik taslıyor ben yapsam clandan atılırım adam yapıyor atılmadı o yüzden adam akıllı clandan çıktım bana laf atacağına bütün adamları takip etsen sevinirim konu burda kapatılmıştır tamam ?:ka19:

Sen öyle zannetmişsindir. Bedirhan Veya Gökhan abi bu şeye izin vermez.
Hem kim küfürün serbest olmasini ister ahlahi duzelir insanin. Clandan kendin cikman da iyi olmus en azından gururunla çıkmıssın?
Not: Bedirhan dedi bana bundan sonra abi deme bana :D ondan bedo diyorum:l03:

Hem kim küfürün serbest olmasini ister ahlahi duzelir insanin. Clandan kendin cikman da iyi olmus en azından gururunla çıkmıssın?

al nick verem st.fear bundan sonra bizzat uyarırsın kendin tr.mk de odadaydı clan maç yapcaktık o çıktı hemen basladı küfretmeye tr.mk gelince sustu tamam sorun bu ?

al nick verem st.fear bundan sonra bizzat uyarırsın kendin tr.mk de odadaydı clan maç yapcaktık o çıktı hemen basladı küfretmeye tr.mk gelince sustu tamam sorun bu ?

Aynen Bak kanıt getir kendi ellerimle atıcağım clandan birkere biz lt olmamıza rağmen hata yapanın hatasını fotosunu çekiyoruz ondan sonra atıyoruz veya uyarıyoruz sırf haksızlığa ugratmamak için bir kanıt getirseydin biz atardık onu.

Paylaşıyorum ama kullanmıyorum , Yan çarlarla kanıt çekiyorum sence major çarda hack kullanacak kadar aklımı yitirdimmi ?

:m08:

empiral turk gucu clanda o kadar bebe varki hiç yaş sınırlaması yapmıyormusun? bebek gibi artistlik taslayanlar var küfür edip kaçanlar var kurallarda küfür yasaktı ama maşallah ana avrad gidiliyor?İğer serbestse kuralları düzelt lütfen suçlamıyom sadece bi yanlışlık var onu düzelt diye sordum.

Evet klanda vardı öyle bebeler klandan atıldı birkaç kişi ;)

Bende izin vermem :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri