mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Tüm Private Serverlerde GM OLMAAAA!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AresmosiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar belirttim rar olarak taratın dosyayı virüstotalde boşa yazı yazmayın burda boş boş yazı yazıon ya tarat kardeşim sen gözlerinle gör bitane virüs varsa kullanma tmmı ama boş boş saçma saçma şeyler yazma konuma biz burda bilgi paylaşıoz senin yaptığına bak

Fake Diyor Daha Fakenin Anlamını Bilmiyosundur Çoluk Çocukla Uğraşıyoz Bir Kere Saçma Sapan Olabilir Ama Doğruda Olabilir ve Denemek Amacıyla İndiricem!

Çoluk çocuk kelimesini kendine uyarlamış birisin Fake yan hesap anlamında kullandım çünkü saçma bir konu doğru bir tarafı yok senin indirmen beni ilgilendirmez bu konuyu ciddiye alıyorsan yaşının ne kadar küçük olduğu ortaya çıkar.!

Çoluk çocuk kelimesini kendine uyarlamış birisin Fake yan hesap anlamında kullandım çünkü saçma bir konu doğru bir tarafı yok senin indirmen beni ilgilendirmez bu konuyu ciddiye alıyorsan yaşının ne kadar küçük olduğu ortaya çıkar.!

Bi Kere Bu Konu Doğru Olsa Neden Yan Hesabımla Açıp Bu Konuya Yorum Atayım O Kadar Bunamadık Ayrıca Böyle Bir Konu Açıcak Olsam Emin Ol Yan Hesapları İşe Karıştırmam Birde Bu Konuyu Ciddiye Alıyosam Yaşımın Küçük Olduğunu Belirtmişsin Ne Alakası Var Burda Bir Konu Takip Ediyoruz Çocuklukla Ne Alakası Var Madem Ben Çocuğum Sana Göre Attığım Yorumlara Cevap Verme Kendince Büyüklük Yap!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri