Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

43cengiz43 VIP hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 43cengiz43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz mi lütfen kendini ban anlatma eğer sen ukalalık yapmadan adam akıllı açsaydn konunu empiral'inki kilitlenirdi ama senin konun mod.'ların hatası yüzünden açık şu anda :cool:
tabi öledir ben hackı download linkini paylaşayım ssiz 2 niz veya empiral sen de olabilrsin orası belli olmaz cunku 2 niz ya yakın arkadas yada empiral sensin neyse sonra fear for hack diye adını değiştirin vip hackın sonrada yeni hack diye paylaşın bu nedir şerefsizlikmi değilmi forumdakiler karar versin
thanks çalıştı. güzel hack
rica ederim kardeşim bundan sonra forumdaki alçaklardan dolayı yeni hack paylaşcağımda konuya yazarım ben sonra bana hileyi istiyom de verem
indirdim ama oyuna gireken hata verriyor

tama yazısı cıkar orda tamama bas devam et sorun olmuyor

tabi öledir ben hackı download linkini paylaşayım ssiz 2 niz veya empiral sen de olabilrsin orası belli olmaz cunku 2 niz ya yakın arkadas yada empiral sensin neyse sonra fear for hack diye adını değiştirin vip hackın sonrada yeni hack diye paylaşın bu nedir şerefsizlikmi değilmi forumdakiler karar versin

rica ederim kardeşim bundan sonra forumdaki alçaklardan dolayı yeni hack paylaşcağımda konuya yazarım ben sonra bana hileyi istiyom de verem

tama yazısı cıkar orda tamama bas devam et sorun olmuyor

Ne alaka ya empiral bunun sahibi ? sen cidden afallamışsın hilenin gerçek adının fear for hack olmadığı ne belli. Kanıt olmadan konuşma Shat up!Şerefsiz olduğunu forumun karar vermesi gerekmez bunuda unutma insan kendini gösterir.;)

Ne alaka ya empiral bunun sahibi ? sen cidden afallamışsın hilenin gerçek adının fear for hack olmadığı ne belli. Kanıt olmadan konuşma Shat up!Şerefsiz olduğunu forumun karar vermesi gerekmez bunuda unutma insan kendini gösterir.;)
yha bi git be konuyu ilk paylaştığımda linki ilk sen istedin link nerde diye sonra dayanamayıp yine paylaştım fear for dediğinde hile yapımcısının takımının adı VIP hack yada bi bakıma Aimbotda denir zaten senle muhattap olmam hadi uza şimdi
hoca eror veriyor

erroru resimle bakayım sorun çözmeye calışırım

yha bi git be konuyu ilk paylaştığımda linki ilk sen istedin link nerde diye sonra dayanamayıp yine paylaştım fear for dediğinde hile yapımcısının takımının adı VIP hack yada bi bakıma Aimbotda denir zaten senle muhattap olmam hadi uza şimdi

erroru resimle bakayım sorun çözmeye calışırım

Uzatayım mı ? :m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri