farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yönetcilere yalvarıyorum Snarit e 100.000 Mesaj verin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan d-ı-kat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık gına geldi allah rızası için şu arkadaşa istediği kadar mesaj verinde artık konulara girip post kasmasın her foruma girdiğimde beni o spamlarıyla deli ediyor her konuda bi yorumu var saçma sapan millete dalaşıyor kaç kere şikayet ettim bi ban yemedi. 4 yıldan beri forumdayım hayatımda hiç msj kasmadım rankımdan da belli olduğu gibi böylelerini çok gördüm 1 sene oda fıss diye sönecek biliyorum ama artık gına geldi rica ediyorum...

Arkadaşım kimse 4-4 lük değil post kasmalarının sebebi Server tanıtım bölümüne konu açmak TM üye olmaya çalışıyorlardır bunun sebebi bu olabilir o yüzden 4-4 lük mişsin gibi konuşma post kasmalarının sebebi konu açıp link koymak belirli bir mesaj sayısı var ona ulaşmadan link koyulmuyor bide mesajına 3. yılım yazmisin burada 4. yılım diyorsun ve konunun yeri değil ne kadar mantıksızca konuştuğunu farkında değilsin istedikleri kadar post vermekmi oda ne saçmalık post verilmez nasıl veriliyormuş admin söyleyebilirmi rep sandın herhalde.:m08:

Son düzenleme:
gereksiz bi konu sikayet et banlamadıysa demekki adam gereksiz konusmuyor cünkü gereksizce qwewqe yazanları banlıyorlar konuyu okuyup yorum yapıyor

dıkat;9071428' Alıntı:
Artık gına geldi allah rızası için şu arkadaşa istediği kadar mesaj verinde artık konulara girip post kasmasın her foruma girdiğimde beni o spamlarıyla deli ediyor her konuda bi yorumu var saçma sapan millete dalaşıyor kaç kere şikayet ettim bi ban yemedi. 4 yıldan beri forumdayım hayatımda hiç msj kasmadım rankımdan da belli olduğu gibi böylelerini çok gördüm 1 sene oda fıss diye sönecek biliyorum ama artık gına geldi rica ediyorum...

Bak güzel kardeşim , peçeteden kendi imkanlarınla dogdun diye cok üstüne gelmek istemiyorum ama bir kaç noktaya deginmeden geçemicem .

Post nedir biliyor musun ? Üst üste mesaj atıp flood yapmak . Böyle birşey yaptım mı ? Yapmadım . Neden ceza yicem ? Spam ne daha bilmiyorsun ?

Senin matematigine hayranım . 30.11.2009 tarihli bir üye . Yaklaşık 2 yılı yeni doldurmuş kendini 4 yıllık üye yaptı . Diger konusundada ; Jüpiterin 4-5 aylık server oldugunu iddaa ediyor .

Peçete ister misin ???

Bak güzel kardeşim , peçeteden kendi imkanlarınla dogdun diye cok üstüne gelmek istemiyorum ama bir kaç noktaya deginmeden geçemicem .

Post nedir biliyor musun ? Üst üste mesaj atıp flood yapmak . Böyle birşey yaptım mı ? Yapmadım . Neden ceza yicem ? Spam ne daha bilmiyorsun ?

Senin matematigine hayranım . 30.11.2009 tarihli bir üye . Yaklaşık 2 yılı yeni doldurmuş kendini 4 yıllık üye yaptı . Diger konusundada ; Jüpiterin 4-5 aylık server oldugunu iddaa ediyor .

Peçete ister misin ???

Kendini 4-4 lük sanıyor örnekte görüldüğü gibi dikat örnek olsun böylelerine. :m08::m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri