Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

105 Lv Cave Sp Görevi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

erdemaa

Level 37
TM Üye
Üye
Konular
5,783
Reaksiyon Skoru
2,380
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
441
MmoLira
-550
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yakında gelecek olan 120 Lv ile birlikte farm yapmamız gerekecek.Bunun için 105 Lv Cave Sp Görevine ihtiyacımız olacak.Daha 105 değilim ama ileride neler yapmam gerektiğini inceledim[Sp kasmak için].Bu güzel rehberi buldum sizlerle paylaşıyorum.Alıntıdır.Rehberimize geçelim;

Öncelikle hunter,trader veya thief elbisenizi giyiniz ve daha sonra aşağıdaki haritada görülen yere gidiniz ve içeri giriniz.

2cffbzb.jpg

Daha sonra aşağıdaki haritada görülen yere gidiniz orada karşınıza bir Npc çıkacak.

97uv0h.jpg

Daha sonra npc ye tıklayın. Karşınıza 5 adet görev çıkacak. Aşağıdaki resimde işaretlediğim görevleri alın.

5n436p.jpg

Görevleri aldıktan sonra aşağıdaki haritada görülen odaya gidin ve kasmaya başlayın.Eğerki kasıyorsanız ve petiniz varsa yaklaşık 10 dk de 3 görevide bitirirsiniz. Ve görev bittiğinde 2100 sp ödül gelecek. Bu şekilde saatte yaklaşık 10 k sp kasabilirsiniz.

1zf3jio.jpg

Görev Sınırsızdır. Ama sadece 105+ carlar yapabilir ve üzerinizde bir job kıyafeti olması lazım.

Teşekkürler*

Teşekkürler

Teşekkürler Paylaşımlarınızın Devamını Dilerim Rep Verirseniz Sevinirim.

Konu uygun yere taşındı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri