kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bu durumdan çok skldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Supreme Hunte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 359
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

CEVAP VERİP KİLİTLEYECEKSİNİZ AMA ÇÖZÜMÜNÜ BULMAK ZOR GELİYOR.

Sayın admin Metin2 pravite server soru cevapta konu açıyoruz yardım alamıyoruz 10 kere konu açtım bir kere yardım edilmedi ne için bu modlar birinizde hamachi ile ilgili bişi bilmiyormusunz yardım etmek bu kadarmı zor ozaman o katagörü ne için günde 200 tane konu açılıyor yardım konusu 10 tanesine düzgün cevap verilmiyor bu konuyla ilgili bir çözüm bulun.

HAMACHİ VEYA VPS SERVERDAN ÇOK İYİ ANLAYAN BİRİNİ MOD YAPABİLİRSENİZ YARDIM EDEBİLİR SÜREKLİ GEREKSİZ KONULARDA AÇILMAZ HİÇ YARDIM ALAMIYORUM 2 GÜNDÜR URAŞIYORUM SIKILDIM BU DURUMDAN.

Son düzenleme:
Aslında Soru & Cevap kısmına yeterli cevap verilmediği konusunda size katılıyorum. Fakat böyle durumları admin'e özel mesaj olarak atabilirsiniz. Admin cevap vermiyor diyorsanızi forumda bir tane admin yok. Diğerlerinede mesaj atmayı deneyin. Fakat pvp server bilenleri moderatör yapma gibi bir lüks yok.

CEVAP VERİP KİLİTLEYECEKSİNİZ AMA ÇÖZÜMÜNÜ BULMAK ZOR GELİYOR.

Sayın admin Metin2 pravite server soru cevapta konu açıyoruz yardım alamıyoruz 10 kere konu açtım bir kere yardım edilmedi ne için bu modlar birinizde hamachi ile ilgili bişi bilmiyormusunz yardım etmek bu kadarmı zor ozaman o katagörü ne için günde 200 tane konu açılıyor yardım konusu 10 tanesine düzgün cevap verilmiyor bu konuyla ilgili bir çözüm bulun.

HAMACHİ VEYA VPS SERVERDAN ÇOK İYİ ANLAYAN BİRİNİ MOD YAPABİLİRSENİZ YARDIM EDEBİLİR SÜREKLİ GEREKSİZ KONULARDA AÇILMAZ HİÇ YARDIM ALAMIYORUM 2 GÜNDÜR URAŞIYORUM SIKILDIM BU DURUMDAN.

Bana özel mesaj at sorununu söyle yardımcı olurum veya konun linki yolla bana elimden geleni yaparım.

Ama Hamachi kuran çok kişi var bu kadar zor değilki amacım kötü değil yani sadece küçük bir sorunum var konu açmaktan bıktım yardım alamayınca kızıyorum tabi yardım etmek zorunda değil herkez ama 10 kerede açınca yardım alınmazmı bu kadar zor değil.

Son düzenleme:
Açılan tüm konular gözden geçiriliyor. Arkadaşların sizin sorununuzla ilgili bilgisi olmadığından cevap yazmıyorlardır.
Konunuza 24 Saat içinde cevap verilmediyse güncelleyebilirsiniz.

Konu kapatıldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri