HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Ben bu pvp olayını kafama takmışdım sonra butun siteleri aradım yabancı türk ve ensonunda tarihi bugun olan bi pvp buldum eed hatta önce sizlere sunmadan kendim indirip denedim oyun süper size birkaç özelliginden bahsedeyim
1.Öncelikle Lag Us gibi benim Usda lagım 90 burdada aynı
lag sorunu yok
2.Oyunda zp yerine wp var wpde normal bizim zpnin aynısı ama merak etmeyin yine güzel silah almak icin wp almıcaksınız günlük görevde ve her ace bitirdiginde wp veriyor
3.Kesinlikle Yeni Silahlar Hiç gormedigimiz ör:AXE.Dragon M4a1 Dragon ws.ws.say say bitmez
4.Oyuna M4a1 Dragon ile baslarsınız 30 gunluk :S
5. VE merak ettiginiz en önemlisi ise Exp nasılgeliyor exp süper ötesi önceden eternia vardı bilirsiniz ondan 2 kaat daha serikasılıcaksınız 1 gunde kaptan çar yapdım
6.VEE son olarak Linklere geçmeden önce oyuna ilk girdigim zamanın kareleri
)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%96zcan/Belgelerim/Cross%20Fire/Crossfire20120217_0003.bmp
file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%96zcan/Belgelerim/Cross%20Fire/Crossfire20120218_0000.bmp
Evet simdi sıra Geldi Lİnke:
1.Öncelikle Lag Us gibi benim Usda lagım 90 burdada aynı
lag sorunu yok2.Oyunda zp yerine wp var wpde normal bizim zpnin aynısı ama merak etmeyin yine güzel silah almak icin wp almıcaksınız günlük görevde ve her ace bitirdiginde wp veriyor
3.Kesinlikle Yeni Silahlar Hiç gormedigimiz ör:AXE.Dragon M4a1 Dragon ws.ws.say say bitmez

4.Oyuna M4a1 Dragon ile baslarsınız 30 gunluk :S
5. VE merak ettiginiz en önemlisi ise Exp nasılgeliyor exp süper ötesi önceden eternia vardı bilirsiniz ondan 2 kaat daha serikasılıcaksınız 1 gunde kaptan çar yapdım
6.VEE son olarak Linklere geçmeden önce oyuna ilk girdigim zamanın kareleri
)file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%96zcan/Belgelerim/Cross%20Fire/Crossfire20120217_0003.bmp
file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C3%96zcan/Belgelerim/Cross%20Fire/Crossfire20120218_0000.bmp
Evet simdi sıra Geldi Lİnke:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LÜTFEN BİR TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYİN VEYADA 1 REPİ:ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)