Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Remix DarkOrbiti Multiplayer Yapabilicek Varsa Yapıp foruma koyarda replere boğulur 

Kimsenin yapmaya yemez çünkü darkorbit mahkeme açıyorlar .Garena neden kapandı sanıyordun
Onu biliyorum Zaten Ama Kast Ettiğim O deil Aynı internet Bağlantısı Üzerinden 2 kişi oynicak
Mesele İnternet Cafe ye yükledin online olmicak sadece Counter Strike deki gibi lan üzerinden Çift Kişi oynicak vea kaç kişi interneti kulaniosa işte.
Demek İstediğmi anlatabildimmi bilmem
Mesele İnternet Cafe ye yükledin online olmicak sadece Counter Strike deki gibi lan üzerinden Çift Kişi oynicak vea kaç kişi interneti kulaniosa işte.
Demek İstediğmi anlatabildimmi bilmem

Kimsenin yapmaya yemez çünkü darkorbit mahkeme açıyorlar .Garena neden kapandı sanıyordun
Kardeş Garena yı karıştırma.
Darkorbit Forumda biraz araştırma yaparsan şu açıklamayı bulursun
"Darkorbit Garena İle Anlaşmamız Sonlanmıştır Oyüzden Oyunda Kapanmıştır"
Onu biliyorum Zaten Ama Kast Ettiğim O deil Aynı internet Bağlantısı Üzerinden 2 kişi oynicak
Demek İstediğmi anlatabildimmi bilmem![]()
Hamachi gibi bişey Diyor Arkadaş Galiba Ben Öyle Anladım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)