HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya beyler benim bir sorunum var ben önceden bi hesap açmıştım ama şifremi unuttum msn ime şifremi yollamak için ıd yazıyom ve e posta yazıyom bana ıd kısmında şu hatayı veriyor:Bu üye ismi uygunsuz karakterler içeriyor ya da çok kısa. Lütfen sadece harfleri ve rakamları içeren ve en az 5 karakter kullanın .
aslında ıd imde sorun yok ıd
nurkemal**** o yıldız olan yerlerde bana kalsn uygunsuz bi karakter yok sayı var ama böyle bi hata veriyo lütfen yardım edin 

aslında ıd imde sorun yok ıd
nurkemal**** o yıldız olan yerlerde bana kalsn uygunsuz bi karakter yok sayı var ama böyle bi hata veriyo lütfen yardım edin 

Hesabinizin şifresini metin2.org'tan hesap bilgileri tıklayın şifrenizi değiştirine tıklayın Eski şifre ve yeni şifrenizi vs girin. Sorun hala olmuyorsa hesap şifrenizle ilgili değiştirme ve bunun gibi sorunlarla metin2 ticket - teknik destek ilgilenebilir. yani support.metin2.org buradan hesabinizla ilgili şifre vs sorununuzu anlatabilirsiniz. Bu konularda biz birşey yapamıyoruz oyun yetkilisi değiliz yani 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)