noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 de ifremi deitiremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralkrakos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralkrakos

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
53
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya beyler benim bir sorunum var ben önceden bi hesap açmıştım ama şifremi unuttum msn ime şifremi yollamak için ıd yazıyom ve e posta yazıyom bana ıd kısmında şu hatayı veriyor:Bu üye ismi uygunsuz karakterler içeriyor ya da çok kısa. Lütfen sadece harfleri ve rakamları içeren ve en az 5 karakter kullanın .

aslında ıd imde sorun yok ıd:onurkemal**** o yıldız olan yerlerde bana kalsn uygunsuz bi karakter yok sayı var ama böyle bi hata veriyo lütfen yardım edin :mad::(

biriniz yardım edin bari ya

Hesabinizin şifresini metin2.org'tan hesap bilgileri tıklayın şifrenizi değiştirine tıklayın Eski şifre ve yeni şifrenizi vs girin. Sorun hala olmuyorsa hesap şifrenizle ilgili değiştirme ve bunun gibi sorunlarla metin2 ticket - teknik destek ilgilenebilir. yani support.metin2.org buradan hesabinizla ilgili şifre vs sorununuzu anlatabilirsiniz. Bu konularda biz birşey yapamıyoruz oyun yetkilisi değiliz yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri