- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 111
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bağzı arkadaşlar kullandığı hileler yüzünden oyunu tekrar yüklemek zorunda kalıyor diye size bir kolaylık yapmak istedim. Biliyorsunuzki "Z8Games" sitesinden downloader programı ile indirmek çok yavaş ve saatlerinizi alıyor. Bunun için downloader programının indirdiği orjinal setup dosyasını tek link olarak upload ettim. İste link:
http://www.wupload.com/file/2666755127/CrossFire_Setup_v1085.exe
hızlı indirmeniz için indirme linkine girince sağ üst tarafda bulunan login butonuna basın ve
Username yerine: Pccatcher@gmx.ch
Password yerinede: 9grTmiMQk
yazın ve hemen indirmeye başlayın,
Not:
Tarayıcınızın indirme hızı en yüksek değildir yani internet hızınız 8mbps olsa bile tarayıcınız 3-4 mbps ile indirir. Bunun için "IDM" programını tavsiye ederim.
Bağzı arkadaşlar kullandığı hileler yüzünden oyunu tekrar yüklemek zorunda kalıyor diye size bir kolaylık yapmak istedim. Biliyorsunuzki "Z8Games" sitesinden downloader programı ile indirmek çok yavaş ve saatlerinizi alıyor. Bunun için downloader programının indirdiği orjinal setup dosyasını tek link olarak upload ettim. İste link:
http://www.wupload.com/file/2666755127/CrossFire_Setup_v1085.exe
hızlı indirmeniz için indirme linkine girince sağ üst tarafda bulunan login butonuna basın ve
Username yerine: Pccatcher@gmx.ch
Password yerinede: 9grTmiMQk
yazın ve hemen indirmeye başlayın,
Not:
Tarayıcınızın indirme hızı en yüksek değildir yani internet hızınız 8mbps olsa bile tarayıcınız 3-4 mbps ile indirir. Bunun için "IDM" programını tavsiye ederim.
- Konular
- 621
- Online süresi
- 24m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 1,125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 272