HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SeLam ArkadaşLar .
Benim Bilgisayarıma Bir Mesaj GeLdi .
Hani BilGisayar Eror Verir Ya Aniden Bi Uyarı Çıkar.
Onun Gibi .
O iLetide Hacker ; Seni Soyayımmı ? Yazıyordu . Ben İlk Önce FazLa Dikkate Almadım Ama Sonra Bilgisayarımı Kontrol Etmeye BaşLadı .
Hemen BiLgisayarı Kapattım . Şuan Laptop'umdan Yazıyorum . Bu Kişi Bana Zarar VerebiLirmi ?
Lütfen Yardım Edin ArkadaşLar . Endişe İçindeyim :S
Yardım Eden Herkeze Şimdiden TeşekkürLerimi Sunarım .
Ryox .
Benim Bilgisayarıma Bir Mesaj GeLdi .
Hani BilGisayar Eror Verir Ya Aniden Bi Uyarı Çıkar.
Onun Gibi .
O iLetide Hacker ; Seni Soyayımmı ? Yazıyordu . Ben İlk Önce FazLa Dikkate Almadım Ama Sonra Bilgisayarımı Kontrol Etmeye BaşLadı .
Hemen BiLgisayarı Kapattım . Şuan Laptop'umdan Yazıyorum . Bu Kişi Bana Zarar VerebiLirmi ?
Lütfen Yardım Edin ArkadaşLar . Endişe İçindeyim :S
Yardım Eden Herkeze Şimdiden TeşekkürLerimi Sunarım .
Ryox .
Son düzenleme:
Morelini Bozmak İstemem Ama adam senin bilgisayara virüsü sokmuş Bilgisayar hakkında herşeyi öğrene bilir inş yakın zamanda internetten kredi kartıyla bişe yapmamışsındır.. sana önerim bilgisayarına gir önemli belgeleri vs al 

Kredi Gibi Hiçbir Şey Yapmadım BilgisayaraGirdğimde Facebook , Twitter ,MSN WolfTeam CS 1.6 Ve Metin2 Oyununa Giriyorum Başka Birşey Yaptığım Yok . Bunun Dışında Pc De ÖnemLi BLge Vs. Gibi BeLgeLerim de Yok Sadece OyunLar Metin2 PvP PackLeri Bazı Program KuruLumLarı Ve ResimLerim Var . Şuan Açsam Adam Hala Bnm Pc m dedir gbime geLiyor .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)