Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MERHABA ARKADAŞLAR.
CROSSFİRE EU LOADER HACK İLE KARŞINIZDAYIM.
---HİLEMİZİN ÖZELLİKLERİ ---
-HİLENİN KULLANIMI -
WİNRAR DOSYASINDAKİ İKİ DOSYAYI MASAÜSTÜNE ATIYORUZ SONRA O MASAÜSTÜNE ÇIKARDIĞIMIZ İKİ DOSYAYI CROSSFİRE EU'NUN KURULU OLDUĞU YERE ATIYORUZ VE LOADER'E TIKLAYARAK BEKLİYORUZ. ADL.fly SİTESİ GELECEKTİR 5 SANİYE BEKLEYİP REKLAMI GEÇ DİYORUZ SONRA ''Ok! Start Game Now'' YAZISI GELİNCE OYUNU AÇIYORUZ.İNSERT TUŞU İLE MENÜ AÇILIYOR.
NOT : HİLEYİ İNDİRDİKTEN SONRA HİLEYİ BİR VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRMENİZİ ÖNERİYORUM. OLACAK DURUMLARDAN SORUMLU DEĞİLİM.UFAK SORUNLARINIZI YORUM OLARAK ATIN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAGIM.
HİLEDE VİRÜS VARDIR İSTEYEN İNDİRSİN İSTEMEYEN İNDİRMESİN GÜZEL HİLE OLDUĞU İÇİN KİLİTLEMİYORUM İNDİRMEDEN ÖNCE 2 KEZ DAHA DÜŞÜNÜN.TÜM SORUMLULUK SİZE AİTTİR ! | NeaL
Rarpass : turkmmo
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hileyi denedim ama çalıştı.Virüs var ama isteyen indirir istemeyen indirmez güzel bir hile,indirmeden önce 2 kere daha düşünün.
Yorumları Bekliyorum.
Orada mümkünse var.Sabitlenmesi bu kadar kasmasın kimseyi ayrımcılık yapmam.Ama arkadaş ekleyecektir.
Belli Ayrımcılık Yapmadığın.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
:ka19:
Hileyi denedim ama çalıştı.Virüs var ama isteyen indirir istemeyen indirmez güzel bir hile,indirmeden önce 2 kere daha düşünün.
bazı kısıler oyunaa gırerken atıyor dıolar onun cozumu nu werıcem onuda konuya eklermısn
Çalışıyor fakat başkalarının inanması için konuşma yerine yazması gerekmez mi ?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)