xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aziz Yıldırım Konuştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLooDSuckerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLooDSuckerS

Level 8
TM Üye
Konular
333
Reaksiyon Skoru
131
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
145
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EVET ÖRGÜT KURDUM

Futbolda şike davasının tutuklu sanıklarından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, savunmasını dün yapmaya başladı. Savunmasında basın, emniyet, savcılar ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ağır bir dille eleştiren Yıldırım, hakkındaki “örgüt” iddialarını yalanladı.

Yaptığım hiçbir tesise adımı vermedim. Yaptığım tesisler, statlar, antrenman alanları ve tüm yaptıklarım örgütse evet ben örgütü kurdum ve yönettim. Bunu huzurunuzda yüksek sesle söylüyorum. Yalnız bu örgütlerin hepsi Türkiye içindir, Türk gençleri içindir, Türkiye’nin onurunu ve gururunu yükseltmek için yapılmıştır. Şayet bunlarla beni suçlayacaksanız suçumu kabul ediyorum.
Hiç kimsenin ve hiçbir makam Fenerbahçe ve Fenerbahçelilere, ‘çıkar amaçlı suç örgütü’ diyemez, hiç kimsenin de buna hakkı yok. Fenerbahçe’nin önünü kesmek için bir kurgu yapıldı. Sözde şike tespit edilen ve delillendirildiği söylenen 6 maç iddianamede yok.
21 Şubat 2012

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

1952 yılında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde doğdu. Babası ilkokul öğretmeni. Orta öğrenimini Düzce'de tamamladı. Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi mezunu. İnşaat mühendisi. Nato mühendisliği yaptı. Maktaş mühendislik firmasının sahibi. 1990-1992 yıllarında Metin Aşık başkanlığındaki yönetimde görev aldı. 1991-1992 sezonunda Futbol Şubesi sorumluluğunu üstlendi. Evli ve iki çocuk babası.

HABER

Aziz Yıldırım tutuklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri