noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Atakan Panel v1 !! Otomatik Kurulum !! Forum+Support+AdminCp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaana

Level 5
TM Üye
Konular
74
Online süresi
47m 36s
Reaksiyon Skoru
52
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
104
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

giri.png

Panel İsmi : Atakan Panel v1 !! Otomatik Kurulum !! “install.php“ Özel Kodlama ! Panel Tasarımı Ownii Aittir !
Panel Özellikleri:
- Tasarım Üst Seviye
– Hızlı, Dinamik
– Özgün
– Açıksız
– İnanılmaz bir Admin Paneli
– Ayrıntılı Sıralama
– Oy Ver Sistemi
– Otomatik Kurulum
– Online Market (Panele Ait)
– 404 Sayfası Yapılıdır.
– Daha birçok özellik …

Admin Paneli Özellikleri:
- Normal admin panellerinden 5 Kat fazla fonksiyonlu
– “Oyuncular gelişimi sırasında Hangi itemleri giymiş ?“ Görebilirsin
– IP Ban
– Ban attıktan sonra açıklaması e-mail gider
– Editleme
– GM Yap vs..
– Map Ayarları
– İtem Ayarları vs..
– Çok ayrıntılıdır.
Tarafımca düzenlenmiş ve olabildiğince türkçeleştirilmiştir.
Market:
-Kendi içinde kendini özgü marketi vardır. Giriş Yaptıktan sonra gözükür. – Coins Sistemi vardır. (EP Yani) – Ayrıntıları kullandıkça fark edeceksiniz.
Oy Ver Sistemi:
- Sayfalarda Sağ kısımda Online Oyuncu Vs. Altında Oy ver yazar. Ona tıkladığınız zaman Reklam sayfanıza yönlendirirsiniz.
Otomatik Kurulum:
-%95 Türkçedir. Gerekli açıklamalar yapılmıştır. Ftp Attıktan sonra “ Yapmanız yeterlidir. Bilgileri girdikten sonra siteniz aktif olacaktır. – Otomatik kurulum sırasında “Admin“ kısmı çıkar. Oraya admin olacak hesap yazılır. – Kurulum bittikten sonra install.php silinmesi gerekir. Normalde silinir otomatik fakat silinmesse elle siliniz.

Panel Notlar:
Logo Psd. Paylaşılmıştır. Panel yaparken alman sitelerinden yararlandım. Dolasıyla almanca kısımlar çıkar ise “ “ adresine iletiniz. Panel ‘de 1 Adet link ‘im bulunmaktadır. Emeğe saygısı olan insanlar olduğunuzu düşünerek silmeyeceğinizi umuyorum. Bu kısımda Site Adınız zaten çıkmaktadır. Forum ve Support:
Forum ve support bölümleri ayarlıdır fakat kurulum size aittir. Ben MyBB Son Sürüm + Kendi Metin2 Tema tasarımımla size dosya içinde sunmaktayım. Dilerseniz konumdan yararlanarak forum oluşturabilirsiniz. Support bölümü “Jaxen2″ bölümünden çıkartılmış ve size rar içinde sunulmuştur. Kurup kurmamak size kalmıştır. Forum Kurulum:
PHP- Kodu:
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/1824256-mybb-165-full-tr-super-tema.html

Kurulum:
PHP- Kodu:
çalıştırıp adımları uygulayınız.

Demo: ( Mozilla, Chorome Gibi Tarayıcılar kullanın. )

Link:
Kod:

Tarama Sonuçları :
Kod:

Panel tarafımca düzenlenmiştir. Panelin satılması kesinlikle yasaktır. Panel İçin mozilla Chorome gibi .. Tarayıcılar kullanmanız tavsiye edilir.
Not: Panelin Asıl Tasarımcısı ben değilimdir. Düzenleyen,login kısmını ve bazı yerleri değiştiren + türkçeleştiren benim. Bu paneli Alman Forumlarındada bulabilirsiniz.Login Kısımında Sıkıntı yaşayan olursa özelden ulaşabilir.

Panel Yapımcısı : Ownii
Tema Tasarımcısı : aaana
Support: jaxen2

Son düzenleme:
herşey tamam ip felan config ama kayıt oluyoruz oyuna gelmiyor girilmiyor

Birçok kez paylaşıldı, sabittede mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri