farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Cs 1.6 Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akeira35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 687
Öncelikle merhaba. Ben cs 1.6 oyununu asus laptoptan oynuyorum. Laptopum özellikleri harika. Fakat her laptopta olduğu gibi opengL yaptığımda arasıra kasıyor hafif bir şekilde. Ara sıra dediğim bomba attığmda yada çevremde atıldığında bide el feneri açıldığında. Çözümünü çok aradım. Sürücü güncelle flan flan. Fakat en yeni sürümü yüklü diğer çözüm yollarıda başarısız. d3d yaptığımda böyle sorun kalmıyor fakat opengL de çok güzel oynuyorum. Kendi kendime şöyle bir çözüm düşündüm. El bombası atıldığında çıkan görüntüyü kapatan , azaltan veya flash açıldığında göstermeyen kapatan kod vardır elbet . Fakat bilmiyorum. Eğer biliyorsanız veya bu sorunuma kesin çözümünüz varsa lütfen yardımcı olunuz... :(
İyi forumlar....

evet var cfgler biz flashı kapatmak için bi çözüm daha var ama başında [16bbp] yazısı çıkar bu swlerde kick vya banlanma sebebidir

Evet kardeşim öyle bir cfg bulunmakta internete KTkv11.cfg yaz bir indir hala sorun varsa benle bir iletişime geç. Kolay Gelsin.

(whicLow) Arkadaşımında belirttiği gibi öyle bir cfg bulunmakta böyle cfg'leri çok yaptım eğer yapmamı istersen senin için benimle iletişime geç. (KOLAY GELSİN)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri