noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yardm Edermisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutsuzWaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 468

UmutsuzWaka

Level 5
TM Üye
Konular
109
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar yine bir soru sorucam ama bu çok onemli aradaslar bakin smdi sw yi kurdm gayet iyiydi işte yama fean attim ama smdde alttaki reklam bolumunu yuzunden alt taraftaki şeyler gozkmuyor mesela asker saldirttiriyorm kaç asker oldurdugum gozkmuyor....

bu konuda şöyle bir yardım eli uzatabilirim cunku aldıgın subdomain oldugu ıcın benım yonetımımde degil elimde olmayan bişey ancak ;

şuanki uzantın com.nu ise turkish.lc yap vea 1x.net yap o uzantının kaliteyle alakası yok en başta onu söyliyim + mevcut üyeliğinden ziyade yeni üyelik al bir dene bunları sonra tekrar dön

Yok sen ynlis anladn sitenin koydugu reklamlar degl senin verdigin yamalari kullandm sadece hni sen scriptin en altina site adini felan yazmstn yha orasi fazla buyudu yada bnm site assagi indi sadece senin yamalarini kullandm site adresini veriyimbak diyicem ama kayit felan olman lazm uzn surer bnce sn bolede halledersn

Ftp den templates içine at düzelir

özel mesaj yolladım birde ona bak

Son düzenleme:
eywallah telfndan yaziyorm bilgisiyara gcnce deniym saol

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri