BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

20 Şubat 2012 Güreş Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 308

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

-Hunico,dün gece Elimination Chamber'ın bize kapalı olan kısmında Alex Riley'ı Angle Slam'in değişik bir versiyonu ile mağlup etmeyi başarmış.

-The Undertaker bu gece RAW'da yeni bir görünümle karşımızda olacak.Taker dün akşam Elimination Chamber öncesi WWE'nin Youtube kanalına bir video gönderdi.Video da dikkat çeken şey yine saçlarını kesmesiydi fakat videonun sonunda "Senin için geliyorum..Yarın.." demesi RAW'da olacağını kesinleştirdi.

-Sheamus Chamber'dan sonra ki röpörtajında "2 kez WWE şampiyonu oldum ve ben artık World Heavyweight kemerini kazanmak için hazırım" sözlerini söyledi.

-Dün gece normal bir şekilde işlemiş.CM Punk her şekilde kemerini koruyacakmış.Senaryoymuş olanlar.

-TNA Knockout Gail Kim 35 yaşına girdi.

-2012 Draft'ları 23 Nisan 2012'de 3 saatlik özel bir RAW şovunda gerçekleştirilecek.

-Smackdown'da bu hafta ring içi aksiyon 37 dakika 54 saniyeydi.

Chris jericho'nun sakatlanması senaryoydu demek çok şaşırdım :) bende istem dışı sanmıştım.Büyük ihtimal y2j alacak diyordumki.Dün gece ec değerlendirmeye bile değmeyecek kadar kötüydü.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri