Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
xKoRSaNx Adlı karakter ARAG0RN'un ıtemlerını gerı verdı dıemı blıyor herkez buda gercek ıfade buyrun.
[/url][/IMG]
öncelikle diyim moderatörler konuyu kapamasın, aramızda nasıl adamlar barındırıyoruz herkez görsün, milletin iteminin üstüne yatmak bedavadan kazanç sağlamak amma kolay geliyor size, ahmet sana sorayım ben adam olmak o kadar zor mu ?
korsan okadar yapmadım desede deliller ortada diyecek laf yok biraz kendine bak korsan inkar etme 

Bir vatandaş tarafından hacize uğrayan ve kendilerini bir daha göremediğimiz savaşçı itemlerimizde o tayfadan çıkıyo ne hikmetse.
Nasıl dalavereler içindeyiz bilmiyorum ama artık ne olsa şaşırmıyorum.Oyunda kardeşim dostum denilen kişileri bir kaç menfaat uğruna çiğneyecek vaziyete geldi bu oyun.Oyunu oyun olarak değil bi kazanç ve çıkar kapısı olarak gören herkes bu tip olayların içinde ve içinde olucak her zaman.Arkadaşım dostum dediğiniz kişileri iyi seçin,üç beş günlük dostların tek amacı itemdir.Bunu hiç bir zaman unutmayın.Bu olayların devam etmemesi dileğimle.
Extradan belirtmem gereken bir şey daha var Tarcinkiss'da aynı yolun yolcusu şimdi kırmızıda kimliği belirsiz bir çarda oynuyodur garanti , adı yasemin bu şahsa da güvenmemenizi tavsiye ediyorum

Nasıl dalavereler içindeyiz bilmiyorum ama artık ne olsa şaşırmıyorum.Oyunda kardeşim dostum denilen kişileri bir kaç menfaat uğruna çiğneyecek vaziyete geldi bu oyun.Oyunu oyun olarak değil bi kazanç ve çıkar kapısı olarak gören herkes bu tip olayların içinde ve içinde olucak her zaman.Arkadaşım dostum dediğiniz kişileri iyi seçin,üç beş günlük dostların tek amacı itemdir.Bunu hiç bir zaman unutmayın.Bu olayların devam etmemesi dileğimle.
Extradan belirtmem gereken bir şey daha var Tarcinkiss'da aynı yolun yolcusu şimdi kırmızıda kimliği belirsiz bir çarda oynuyodur garanti , adı yasemin bu şahsa da güvenmemenizi tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)