kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

1453 Maceram :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ResurrectioN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Abimle Dün Dedik Bizde Gidelim 1453 ' e Forum Bornova , YKM , Agora vs. Tüm Sinemalar Dolu. Neyse Çankayada Bulduk Orkidede Yer 9.30 ' Seansına Giricektik. E Cepte Parada Yok Otobüse Talim 12 Otobüsüne Yetişiriz Sanıyoruz İşte.

Girdik İçeri Makinede Arıza Çıkmış 10 Dakika Bekledik. Reklamlarda 10 Dakika Sürdü 20 Dakikada Film Açıldı. 5 Dakika İzledik Tekrar Arızalandı. Film Kaldığı Yerden Başlıycak Dedi Makinist. Baştan Başlattılar Filmi Yine Koptu Arıza Verdi. Yaklasık 10 Kisi Makinisti Dövmeye Gitti Galiba. Sonra Düzeldi Film. Saat 11 ' e Geliyordu Biz Filme Yeni Baslamıstık. İzleyenler Bilir Filmde Bayağı Uzun Saat 01:11 De Biz Sinemadan Çıktık. Baktım Babam Kapıda Bizi Bekliyor Biraz Fırça Yedik Geldik Evet :)

Böyle İşteee. :)

Güzel Filmdi Ama. Enbaşta Bişeye Benzemiyordu 17 Milyondolar Bu Filmemi Harcadılar Dedim. E Karınca Sürüsü Gibi Askerlerin Surlara Dayandığını ve Savaşın Başladığını Görünce Anladım :)

Neyse Filmi İzleyişimi Kutlamak İstedim Buraya Kadar Okuduysanız. Ki Sanmıyorum ^^ . Teşekkürler.

Keyifli Forumlar İzlemenizi Tavsiye Ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri