Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Counter Strike Online Server İpuçları / HN Design

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haro45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 628

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bir counter strike server mı açmak istiyorsunuz ? Artık bunlar çok kolay işler haline geldi.. Aylık cüzi bir miktara server satın alabiliyorsunuz.. Şu zamanlarda counter içi gruplaşmalar başladı. Ve bunun ardından grup maçları..

Profesyonel bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız önce düşünmeniz gereken şu çok tutulan ve otomatik dolan IP adreslerinden satın almak.. Fakat bunun yanı sıra ben bir çok bilinmeyen IP'ler gördüm 7/24 full çekiyor.. Bunun sebebi ise bol keseden admin satışı yapmayıp yaşı küçük olup işi bilmeyenleri almayarak saygılı, başarılı bir yönetim takımı oluşturarak huzur dolu bir ortam yaratmak.. Gelen oyunculara çok iyi davranmak ilk amacınız olmalı.. Ayrıca servera saçma sapan eklentiler eklemeyip oyunun orjinalini bozmassanız da daha iyi bir görünüm oluşturursunuz. (Değişik karakter şekilleri gibi saçma şeyler.) Bu aralar counter maplerinden SURF meşhur olmaya başladı. Doğrusu eğlenceli değil diyemeyiz. PRO nun dönemi geçiyor gibi.. Fazla uzatmaya gerek yok..

Profesyonel bir sunucu için:
1- PROFESYONEL, ANLAYIŞLI VE HOŞGÖRÜLÜ YÖNETİM TAKIMI.
2- SERVER CLANI VE SERVER ALT KLANI.. ( HERKESE GEREKLİ KOŞULLAR KARŞILIĞINDA KATILMA ŞANSI.)
3- GÖZDE BİR IP ADRESİ.
4- SAÇMA SAPAN EKLENTİSİZ ORJİNAL OYUN ALANI.

Herkese başarılar dilerim.. HN Design

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri