HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu pazar gecesi saat 8'de olacak maç(bize göre 3'de başlıyor)5 saat sürecek canlı şov'da maç kartı şöyle
Wwe kemeri eleme maçı
Cm punk(C)vs. Chris Jericho vs. Dolph Ziggler vs. The Miz vs. R-Truth vs. Kofi Kingston
Wwe dünya şampiyonu kemeri eleme maçı
Daniel Bryan (c) vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. The Great Khali vs. Big Show vs. Santino Marella
Ambulans Maçı
John cena vs Kane
Diva kemeri maçı
Beth Phoenix (c) vs. Tamina Snuka
Wwe kemeri eleme maçı
Cm punk(C)vs. Chris Jericho vs. Dolph Ziggler vs. The Miz vs. R-Truth vs. Kofi Kingston
Wwe dünya şampiyonu kemeri eleme maçı
Daniel Bryan (c) vs. Wade Barrett vs. Cody Rhodes vs. The Great Khali vs. Big Show vs. Santino Marella
Ambulans Maçı
John cena vs Kane
Diva kemeri maçı
Beth Phoenix (c) vs. Tamina Snuka
Ambulans Maçını Feci Merak Ediyorum,Kane En Son Shane McMahon la Bi Ambulans Maçı Yapmıştı Çok Feciydi 

Sedye maçları ambulans maçları içerisinemi giriyor bilmiyorum ama en son 2009 senesiydi matt hardy jeff hardy feudunun sedye maçını seyretmiştim bu türlerde...
Maç yine berbattı eski kadar iyi ppv yapamıyor artık wwe.Smackdown çember maçı raw'ınkinden iyiydi.Yine kemer değişmedi kazanan olmadı.Ambulans maçı ise felaketti.Herkese yaptığı gibi aa yaptı arabanın üstünden.Batista gelip batista bomb yapsa maça renk katardı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)