Arkadaşlar ben metin2 çar satın almaya karar verdim. Satın almak için herşey hazır. Alacağım çarda duruyor. Fakat ben güvenemiyorum. Bi internet cafede buluştuktan sonra,Msn'leri ve şifreyi degiştrcem. Ama msn degiştirdğin andan itibaren iptal etmek için 7gün'ü varmış. Ben parayı verdikten sonra o evine gittiğinde şifreyi değistirmesi söz konusu olabilir mi? Gerçekten böyle bir şey varmı?(1hafta içinde iptal etmek) Egerki varsa nasıl guvenlı alıs-veriş yapabilirim. Bu konuda bilgisi olanlar Başlığın altına yorum olarak göndersin. çar güzel saglam. Egerkı Dolandırıcılık magduru olursam gıdecek o kadar para. Hadi beyler size guvenıyorum..
Böyle bir olay olduğu taktirde charı alma hakkınız olmaz yani ticketle böyle böyle oldunuz derseniz o hesap banlanır çünkü resmi olarak hesap alımı ve satımı yasaktır.
Adam sizi dolandıramaz. hele yakınınızdaysa // Sizin E Posta Üzerinize Geçtimi Asla ve asla alamaz. Hesabi geri alabilmesi için sizin e posta şifrenizi bilmesi gerekir. Ayrica hesabi satin aldiktan sonra tum şifrelerinizi değiştirin. // Ayrıca yanlış bir biçimde açılmış konu // KILIT !
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...