- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Travianda gelişebilmek; yeni binalar, yeni askerler yapabilmek için hammaddeye ihtiyaç duyulur.
Bu hammaddeler;
Köyümüzün saatlik üretimleri,
Savaş ganimetleri,
Ticaret,
Diğer köylerimizin destekleri,
aracılığı ile elde edilir.
Daha fazla ya da daha hızlı gelişebilmek için şüphesiz daha fazla hammaddeye ihtiyaç duyulur.
Peki hammadde artırmanın yolları nelerdir?
1.Saatlik üretim
Köyümüzün saatlik üretimlerini artırmak için yapı alanlarının üzerine tıklayıp binayı bir üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor.Merkez köy harici köyünüzün üretimleri seviye 10 da en fazla 1250 odun 1250 demir 1250 tuğla olur.(4-4-4-6)
Ancak resimde de gördüğünüz gibi aldığınız vahalar size ekstra saatlik üretim artışı sağlayacaktır.
Örnek köyümüzde %25 tahıl ve tuğla vahası var.
Bkz.Vaha Ele Geçirmek
2.Savaş Ganimetleri
En çok tercih edilen hammadde artırma çeşididir.Hızlı ve çok fazla hammadde getirisi vardır.
Oyundaki diğer köylere saldırarak savaş ganimeti elde edebilirsiniz.
Bkz.Saldırı Nasıl Yapılır?
3.Ticaret
Elinizde bulunan mevcut hammadde ile diğer oyunuclarla ticaret yaparak belirli oranlarda hammaddenizi artırabilirsiniz.
Bkz.Hammadde Transferi Hakkında
4.Diğer Köylerinizin Desteği
Diğer köylerinizden transfer ettiğiniz hammaddeler ile seçtiğiniz köyünüzdeki hammadde miktarını artırabilirsiniz.
Bkz.Hammadde Transferi
Not:Birde tutumlu olun, unutmayın ki gereksiz harcanan her madde bir kayıptır.
Bu hammaddeler;
Köyümüzün saatlik üretimleri,
Savaş ganimetleri,
Ticaret,
Diğer köylerimizin destekleri,
aracılığı ile elde edilir.
Daha fazla ya da daha hızlı gelişebilmek için şüphesiz daha fazla hammaddeye ihtiyaç duyulur.
Peki hammadde artırmanın yolları nelerdir?
1.Saatlik üretim
Köyümüzün saatlik üretimlerini artırmak için yapı alanlarının üzerine tıklayıp binayı bir üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor.Merkez köy harici köyünüzün üretimleri seviye 10 da en fazla 1250 odun 1250 demir 1250 tuğla olur.(4-4-4-6)
Ancak resimde de gördüğünüz gibi aldığınız vahalar size ekstra saatlik üretim artışı sağlayacaktır.
Örnek köyümüzde %25 tahıl ve tuğla vahası var.
Bkz.Vaha Ele Geçirmek
2.Savaş Ganimetleri
En çok tercih edilen hammadde artırma çeşididir.Hızlı ve çok fazla hammadde getirisi vardır.
Oyundaki diğer köylere saldırarak savaş ganimeti elde edebilirsiniz.
Bkz.Saldırı Nasıl Yapılır?
3.Ticaret
Elinizde bulunan mevcut hammadde ile diğer oyunuclarla ticaret yaparak belirli oranlarda hammaddenizi artırabilirsiniz.
Bkz.Hammadde Transferi Hakkında
4.Diğer Köylerinizin Desteği
Diğer köylerinizden transfer ettiğiniz hammaddeler ile seçtiğiniz köyünüzdeki hammadde miktarını artırabilirsiniz.
Bkz.Hammadde Transferi
Not:Birde tutumlu olun, unutmayın ki gereksiz harcanan her madde bir kayıptır.