InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Şık Lady Posteri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

alimania

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
1,201
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Konu Alıntı Olabilir Ama %100 sonuc azimli olana aynısını ben yaptım
Turkmmo/Alimania

Adım 1

Sanırım bu, web sunumu için resmi küçültün zaman çok daha iyi çünkü yüksek çözünürlüklü belgeler ile çalışmak istiyorum. Bu yüzden bu biri için kullanılan tuval boyutu 3500px yükseklik 2800px genişliğidir. Renk ile arka plan katmanı doldurun # (Eğer bir an bu tweak olacak) ededed
Şimdi açın stok ve Pen Tool (P), Hızlı Seçim Aracı, Sihirli Değnek ya da her türlü yöntemi kullanarak istediğiniz arka plan modeli çıkarmak. Ben her zaman Pen Tool tercih. Biz onun vücut neyse alt kısmını maskeler, çünkü kadının bacakları kesebilir.
1-basic-setup.jpg

Adım 2

Eğer # ededed (kilitlenmiş olur eğer kilidini) ve> Lens Düzeltme Filter ve görüntü 2 gösterilen ayarları kullanarak bazı vinyet eklemek gitmek dolu arka plan katmanını seçin.
2-vignette.gif

Adım 3

Aktif "Shape" seçeneği ile Pen Tool (P) kullanın ve görüntü 3 gösterildiği gibi bir şekil oluşturmak ve Softlight katmanın harmanlama modunu ayarlayın ve% 40 Opacity kullanın.
3-shape-softlight.gif

Adım 4

Kadın katman için bir katman maskesi oluşturun ve arka kadının vücut ve parçalarının alt kenarı maskelemek için sıçramak veya grunge fırçalar bazı sağlanan veya kendi kullanın. Sadece bazı rastgele "yıkım" oluşturmaya çalışın.
4-woman-mask.gif

Adım 5

Kadın katman altında yeni bir katman oluşturun ve siyah gibi renk kullanarak görüntü 5 gösterilen bazı boya darbeleri boyayın. Tekrar tekrar aynı fırça kullanmayın, iyi bakacağız. Fırçanızı birkaç kez değiştirin ve bunu birden fazla kez kullanıyorsanız eğer çevirin.
5-paint-brush.jpg

Adım 6

Line Tool (U) seçin ve 45 º 'lik açıyla birkaç çizgiler çizin. Eğer çizgi çizerken Shift tuşuna basılı tutarak yapabilirsiniz. Bazı farkları var, böylece her bir hat için farklı ağırlıklar (kalınlığı) ve uzunlukları kullanın. Kullanılan renk siyahtır ve onlar modeli tabakasının altında çizildi.
6-lines.jpg

Adım 7

Polygonal Lasso Tool (L) kullanarak birkaç keskin açılı üçgen oluşturun. Üçgen seçimleri oluşturun ve sonra sadece siyah ile doldurun. Resimdeki üçgenler dağıtarak zaman adım 6 çekti çizgileri ile aynı yönde takip etmeye çalışıyorum. Bazı boyut kazandırır hem de ben kadının katman üzerinde üçgen bazı yerleştirilir.
7-triangles.jpg

Adım 8

ve istediğiniz herhangi bir yöntemi kullanarak arka plan değil ama zaten ben Pen Tool (P) tercih bildiği gibi çıkarın. Resim 8 (I orijinal boyutunun% 17 biraz küçülttüm) gösterildiği gibi sonra, tuval üzerine yapıştırın yaptık. Adım 4 ve Adım 5 açıklanan adımları tekrarlayın. Kaz vücut parçalarını kaldırmak ve daha sonra karga altına yeni bir katman üzerinde birkaç Splatters boyamak için bir katman maskesi kullanın.
8-crow.jpg

Adım 9

Ben kullanarak daha fazla partiküllerin yarattığı ve görüntüyü 23 biri . Ben kadının katman üzerinde bu parçacıklar yerleştirilir.
9-more-particles.jpg

10. Adım

Ben oluşturmak için Photoshop 3D özellikleri kullanılan , kareli bir dokuya sahip. Bunun yerine ben bunları size vermek için tercih yaptı nasıl gösteren. Yani bu şekil indirebilirsiniz ve aşağıdaki resimde gösterildiği gibi onları yerleştirin. İsterseniz renkli küpler veya piramitler oluşturabilirsiniz.
10-spheres.jpg

Adım 11

Bazı ekle sağlanan kaynaklardan ve sahnede rastgele koyun. Bu sanat daha fazla derinlik verir odak etkisi bir çıkmak, böylece onları aa çift için bazı Gaussian Blur uygulayın. Ayrıca tamamen tüyler desatürasyon oluyorsa emin olun.
11-feathers.jpg

Aşama 12

Diğer katmanları ve sandık büyük bir yumuşak fırça (ben 1000px yumuşak fırça kullanılır ama yüksek çözünürlüklü bir belge üzerinde çalışıyorum unutmayın) kullanarak ilk ışık efektleri üzerinde yeni bir katman ekleyin.
Gibi görüntü 12 gösterilen bir kaç renkli ışıklar ekranda yazar ve boyamak için bu katmanın harmanlama modunu ayarlayın. Sonra katmanı çoğaltmak ve Renk Dodge ile uyum modunu değiştirmek.
12-light-glows.jpg

Adım 13

Sen Custom Shape Tool kullanarak biraz daha soyut bilgi ekleyebilirsiniz. Ben iki beyaz üçgen oluşturulur ve Soft Light kendi karışım modunu ayarlayın.
13-shape-tool.jpg

Adım 14

Son dokunuşlar Ben görüntüleri bir çift kullanılarak yapılan daha fazla ışık efektleri tarafından verilmektedir ben bir 45 ° açıyla döndürülmüş ve Ekran ayarlanır.
14-lens-flare-effect.jpg

Ve bu birkaç fırça ve bazı ışık efektleri kullanarak Photoshop ile basit ama oldukça güzel bir soyut sanat yapmak nasıl. Eğer hoşunuza gitmiştir. Eğer beğendiysen bu yazının paylaşın. PSD Kutusu dışında tüm öğretici kopyalanması yasaktır. Bu sayfaya yönlendirme olun.
Final sonucu

final-preview.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri