- Konular
- 170
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 122
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm Turkmmo Üyeleri
Ben byrefaz123 yeni bir hile ile karsınızdayım.Bu hile hızlı vurma hızlı koşma gm geldiginde uyarı daha vs vs işte
bu hile sizlere tanıtacağım çalıştıgına dahil videoda var, allta izlerseniz fazla uzatmıyım
1.BAk massan hiç İbşi Yapamssınız
bu hilenin rar şifresini
Kısa Bir Tanıtım Video Açılmıyor Bazen:İlk Önce Bütün Dosyaları Rar. Çıkartıyoruz
2.Sonra İçine At Dedigim Dosyayı Metin2 Kloserin İçine Atınız Tümüne Evet dyiniz
3.Proschacker Kurunuz Sizde Injeck Programı varsa onlada yaprsınız ama bu daha iyi
4.kurduktan sonra vrdigim torrentsiz girslerle metin2 girs yapın
5.proshacker açın ve 'METİN2.CLIENT' bulun sonra mıscellaunt tıklayın orda ınject dll. çıkcak
6.indirdiginiz dosya içnde refaz.multihack.dll var dır açınız sonra hile açılacaktır
bu hilenin rar şifresini
İçine at dedigim Dosyaını içinde 3 Adet Torrentsiz Girs attım
Video Geçelim
Video Facebook safasındadır turkmmoda video açılmıyorrrr???
><><>
Ne kadar çalışsak, dolmuyor kese
Elde bereket yok, iste sana hile
Ben byrefaz123 yeni bir hile ile karsınızdayım.Bu hile hızlı vurma hızlı koşma gm geldiginde uyarı daha vs vs işte
bu hile sizlere tanıtacağım çalıştıgına dahil videoda var, allta izlerseniz fazla uzatmıyım
1.BAk massan hiç İbşi Yapamssınız
bu hilenin rar şifresini
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
de bulabilirsinizKısa Bir Tanıtım Video Açılmıyor Bazen:İlk Önce Bütün Dosyaları Rar. Çıkartıyoruz
2.Sonra İçine At Dedigim Dosyayı Metin2 Kloserin İçine Atınız Tümüne Evet dyiniz
3.Proschacker Kurunuz Sizde Injeck Programı varsa onlada yaprsınız ama bu daha iyi
4.kurduktan sonra vrdigim torrentsiz girslerle metin2 girs yapın
5.proshacker açın ve 'METİN2.CLIENT' bulun sonra mıscellaunt tıklayın orda ınject dll. çıkcak
6.indirdiginiz dosya içnde refaz.multihack.dll var dır açınız sonra hile açılacaktır
bu hilenin rar şifresini
de bulabilirsinizİçine at dedigim Dosyaını içinde 3 Adet Torrentsiz Girs attım
Video Facebook safasındadır turkmmoda video açılmıyorrrr???
><><>
Ne kadar çalışsak, dolmuyor kese
Elde bereket yok, iste sana hile