noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Garanti Bilsim Nasıldır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atasehirmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 998

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SAOL FAKE HESAPLA YAZI YAZDIGIN ICIN :m08::m08::m08:

Son düzenleme:
ne fake si arkadasım sana iyilik dahi yaramıyor cidden soruya olumsuz cevap versem belikişde fake olmuyacağım ama olumlu cevap verine fake git işine biz burada doğruları söyledik alan adı bedava biliyoruz ama dolandırdığına tair bir kanıt varmı yasasoft diyorsn seni dolandırdlar peki onlara neden güvendin alan adı ücretli olduğundanmı bak demekki sorun adamda adamdan adama fark var ama yine keyfi gönlün bilir

sabotage25 kards yazdıgını YENİ GORDUM ARAMA YERİNE GARANTİBİLİSİM YAZARSAN GOREBILIRSIN...

ne fake si arkadasım sana iyilik dahi yaramıyor cidden soruya olumsuz cevap versem belikişde fake olmuyacağım ama olumlu cevap verine fake git işine biz burada doğruları söyledik alan adı bedava biliyoruz ama dolandırdığına tair bir kanıt varmı yasasoft diyorsn seni dolandırdlar peki onlara neden güvendin alan adı ücretli olduğundanmı bak demekki sorun adamda adamdan adama fark var ama yine keyfi gönlün bilir

Tamam Tamam Kardes Sakın Ol Tesekkür Ederim Onerin İcin

Çok doğru alan adı ücretli olsa belkide daha çok seveni olabilir kardeşim fakat :) bedava isimlerini duymadım fakat şikayetlerinide duymadım ben zehirbilişimden almıstım adamların sitesi dahi yoktu bedava dursun şikayet konusu kabarmıstı işte bak dolandırıcı öyle olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri