bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

yaaaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wisperr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

girişş yapamıyorumm şifremi degiştirippp tekrar giriyorum yok hesap ynlş diyoo bune yaa delirdimm ! depo şifrem 1995 yazıorum yanlş diyoo napayım anlamadımm ki ! delirdimm tmm msne e posta gelioo bu sefer şifreyi değiştirip yazıoz gene aynıı yapınn şu işi adam akıllı yaa tamm depo şifresi değiştirmeden önce sorunum yoktu bi değiştirdimmm başıma gelmeyen kalmadı şmdide oyuna girmez hesap ıd yanlş felan der kesinn ! düzeltmenizzi istiyor saygılarımı sunuyorum ! :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24: :ka24:

Error : Geçici ID ve Kullanıcı Adı bileşimi yanlış yada hesap kaldırıldı. diyor kardeşimm bune ya :/

çok tuafsınız yaa :) Daha 2 gün önce ne güzel oynuyordunuz :D Bu kadar emek var bu serverde birazcık saygınız yok mu :) Wlaa dayanamıyorum artık bunu bir yerlere yazmam lazım :D Yani anlatmak istediğim biraz sabır sabır :) Adminler ilgileniyordur.Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri