InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

XyLongju Para HiLeSi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ivedikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ivedikk

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar.Şimdi Size ProgramSIZ, Güvenilir Bir Hile açıklayacağım.Xylongju da Falan Oluyor.Diğer FyLongju Falan Olurmu Bilmem ama Xylongju Da %100 Oluyor Çünkü Ben Yapıyorum.Hiçbiryerden Alıntı Değildir Tamamen Kendi Keşfimdir. (Prepared by ivedikk)[LÜTFEN ALINTI YAPANLAR ALINTI DİYE BELİRTSİN]

Gelelim Hilemize
Şimdi Şehre Gidiyoruuz Böyle bi 100 Yada 200k Falan Paramız oLması Yeter ( enaz 20k olması lazım) Silah Satıcısına Gidiyoruz.BüyükBalta+9 20k Değilmi?
Tabiki 20k Tüm Paramızla Büyük Balta +9 Alıyoruz.Sonra O Baltaları Silah Satıcısına Satıyoruz.(Satarken 30k Ya Alıyor silah Satıcısı)(Burdaki Kar şu 20k dan alıp 30k ya satıyoruz)(hemde aynı adama)(silah satıcısından alıp(20kya)silah satıcısına satıyoruz 30k ya )bi balta sattıkmı 10k kar ediyoruz.Böyle böyle paralar Yapabiliriz.10k falan geliyor ama sizlerle paylaştım emeğe saygıı...
+rep plss..... %100 olucaktır.+rep esirgemeyiniz

arkadaşlar konuları incelemeden verdim eğer daha önce verildiyse bilmiyorum verildiyse özür dilerim....

aynısını barbarla yaparsanız ( 1 edvanter boşsa 1 edvantere barbar kılıcı b.baltadan daha fazla sığıyo ) aynısı barbarlada oluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri