Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar.Şimdi Size ProgramSIZ, Güvenilir Bir Hile açıklayacağım.Xylongju da Falan Oluyor.Diğer FyLongju Falan Olurmu Bilmem ama Xylongju Da %100 Oluyor Çünkü Ben Yapıyorum.Hiçbiryerden Alıntı Değildir Tamamen Kendi Keşfimdir. (Prepared by ivedikk)[LÜTFEN ALINTI YAPANLAR ALINTI DİYE BELİRTSİN]
Gelelim Hilemize
Şimdi Şehre Gidiyoruuz Böyle bi 100 Yada 200k Falan Paramız oLması Yeter ( enaz 20k olması lazım) Silah Satıcısına Gidiyoruz.BüyükBalta+9 20k Değilmi?
Tabiki 20k Tüm Paramızla Büyük Balta +9 Alıyoruz.Sonra O Baltaları Silah Satıcısına Satıyoruz.(Satarken 30k Ya Alıyor silah Satıcısı)(Burdaki Kar şu 20k dan alıp 30k ya satıyoruz)(hemde aynı adama)(silah satıcısından alıp(20kya)silah satıcısına satıyoruz 30k ya )bi balta sattıkmı 10k kar ediyoruz.Böyle böyle paralar Yapabiliriz.10k falan geliyor ama sizlerle paylaştım emeğe saygıı...
+rep plss..... %100 olucaktır.+rep esirgemeyiniz