InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

crossfire nin hayatı %100 gerçek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musti090910
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tamam bilgilendirdiğin için sağol bundan sonra online oynamayız olur biter veya oyuna para yatırmayız.

evet oyna ama para verme bak avrupa billigi dio namaz kalkcak dio ezan kalçak dio turkiye de girmeye calisio girmeyelim avrupa birligine

CrossFire 2008'de kuruldu diye biliyorum ben .

İLK ÖNCE ES SELAMİN ALEYKÜM CROSSFİRE 1997 YILINDA KURULDU CS GİBİYDİ SONRADAN Z8 SATİN ALDİ CROSSFİREYİ VE Z8 İN 15 TENA ONLİNE OYUNU VAR VE 45 YADA 50 MİLYON OYUNCUSU VAR BUNLARDAN 20 Sİ YADA DAHA FAZLASİ TURK
2s4kc.png
CROSFİRENİN KURUCUSU İLLUMİNATİ ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİDİR OYUNDA HERTARAFTA ÜÇGEN LER VAR BİZİM ÜNLÜ ŞARKICILARDA MASONLUĞU ŞEÇMİSLER COGU AMA KANITI RESİM İSTE SORMAK İSDEDİGİNİZ VARSA SOTUN :ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Bu gün okulda hoca sizin gibileri anlattı, yok toki evlerinin bacası haç şeklindeymiş, yok şu oyunun burasında üçgen varmış, olm her üçgen iliminati olsaydı matematik hocalarıda iliminatide çalışırdı!
Boş şeylerle uğlaşıyorsun!
fazla anlayamadım bu işaretten knightdada var kinght oynamıyom ama crossdamı oynamicaz ?
arkadaşım inanma bu çocuk şizofren :m08:
oynain ama para yatişrmayin zp gp cekmeyin metin2 de illuminatinin eger oyle isaretler varsa oyunlarda oynamayin sizbilirsiniz
isteyen yükler isteyen yüklemez!
oyunu protesto etme ve saçmalama

Son düzenleme:
hem 20 milyon türk crossfire oynamıyor saçmalama!
oyunda 20 milyondan fazla kişi olursa sever çöker, ve 1997 de kurulmadı herşeyi sallama

bi yandan renega inanma diyor bi yandan musti kafa karıştırıyor çözemedim gitti :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri