Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dreamfancy // Ultimate BOT // Otomatik POT // Otomatik Skill // Mob Çekme [MOBLOCK]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamfancy

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Konular
483
Online süresi
63814s
Reaksiyon Skoru
2,092
Altın Konu
1
Başarım Puanı
308
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 19 Gün
MmoLira
578
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Dreamfancy Her Zamanki Gibi Yeni Bir Fark ~ ~​

Dreamfancy // [Ultimate BOT 1.1]

Hileden Müthiş Bir Görüntü ;

:f34: Hilenin En Buyuk Avantajlari​

GM Yaniniza geldiğinde oyundan otomatik atma ve otomatik baska ch'ye girme ve bot'ta balık botu'da vardır otomatik vuruşta aktiftir. Hemde yakından vuruyor uzaktan değil. Otomatik skill atma aktif. Ve Otomatik pot basma aktif. Otomatik toplama aktiftir. Ve Ölünce Yeniden doğmanızı sağlayan özellik aktif. Tavsiyem Bota bırakın uyuyun kassın =) GM Gelirsede otomatik oyundan çıkar. Ve Balık botlarini bu hileyle yapin derim. Ban riski yok ve asiri derece cok guzel kullanisli bir bot gibidir. Iyi kullanimlar.

:f08: Anlatim ;

Artik dreamfancy [Ultimate] Ile hizlica speed attack speed Ve yakından vuran oto damage ile hizlica bot Gibi kasin. Gece gunduz ve kesintisiz level alarak.. Yapmamiz gereken hileyi indiriyoruz rardan çıkartıyoruz metin2 atilcaklari metin2 atalim. Sonra anti torrent'den oyuna giriyoruz. Karakterimize giris yaptik oyuna girdik ardindan kernel detectiveyi açıyoruz procces gelelim metin2client.bin bulup tıklayalım sadece tıklayalım. Sonra librares gelin. Metin2client.bin tekrar bulun genellikle en ustte olur. Bu sefer metin2client.bin'e sag tikliyoruz new inject library diyoruz ve dreamfancy kamer multihack.dll seciyoruz ve isimiz bu kadar hilenin keyfini çıkarıyoruz.

========================================

Resime Tıklayınız

========================================

Resime Tıklayınız

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu Hile Zaten Her Güncelleme Yapıldıktan Sonra Orjinal Sitesinde Verilmektedir Sitenin Adınıda Vermek İsterdim Ama Biliyoruz ki Site Paylaşımı Yasak.! Hile Yapıyorum Diye Övünüyorsun Sonrada :p
acemişi;8921631' Alıntı:
Bu Hile Zaten Her Güncelleme Yapıldıktan Sonra Orjinal Sitesinde Verilmektedir Sitenin Adınıda Vermek İsterdim Ama Biliyoruz ki Site Paylaşımı Yasak.! Hile Yapıyorum Diye...
Bu Hile Zaten Her Güncelleme Yapıldıktan Sonra Orjinal Sitesinde Verilmektedir Sitenin Adınıda Vermek İsterdim Ama Biliyoruz ki Site Paylaşımı Yasak.! Hile Yapıyorum Diye Övünüyorsun Sonrada :p

acemişi;8921631' Alıntı:

Okuma yazma yok heralde kardeşim sende? 2 Hile birleşimi bu.

kardesim iyi yapmıssin ama Torrent i açinca video programı acılıyor Win7 benim pc bu arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri