HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YagamiLight' Alıntı:HahaKemik köpeklere atılır anladığım kadarıyla sende kendini öyle görüyorsun abicim
Aile den falan geliyor sanırım kemik düşkünlüğün genlerine annen ve baban sayesinde geçmiş
İnsan kendi neyse çevresini de öyle bilirmiş bu yüzden soyduğun çarların belası başından kalkmadan önce millete iftira atma derim , evet anlıyorum statülerin 95 olduğuna inanmıyorsun bende okadar kesilsem zor inanırdım doğrusu
Karakterin henüz oluşmamış , böyle yetişmene çevren neden olmuşdur eminim . 'Sana çıktığın yeri göstericem ' diyorsun ama unutmaki insan önce kendine bakmalı yani senin çıktığın yer belli değil bir düşün istersen , Önüne bak kolpalığına mağazeret arama sen portakalda vitaminken biz bu oyunu oynuyorduk
Aneine sorsana bakayım senin baban bellimi ?
Senin babein benim evladım seni küçükken çöpten almıştık gerçeği söylemem lazım artık seninde bilmen lazım bunu hakkın var çünkü yaşın 16

Sen daha yumurtalıktayken Aneine sor bakayım ben napıyordum ??
Kendine %1 ihtimal güvenin varsa telefon numarası verirsin ha demekki 3.5 atıyorsun
Telefon numaranı vermiyorsun haha haha haha sadece gülüyorum
Kanıtsız işlem olmuyor malesef

Kanıtınız varsa destek.mmomt2. adresine tıcket atınız haha
Hırsız diyenler banlatsın hadi bekliyorum haha kerem bozuntusu aslında senin ismin kerem değildi ben koydum keremi Anein Diyordu Mert olsun dedim bu fırlama Mert olamaz çünkü yüreği 3.5 hahaha

Reşit olda seni ben cıktıgın yere götüreyim 25 TL İzmirde tepecikte geniş ol sen bize her yol Anein

Haha Olum edit istemişim istemedim edit felan LasTHeaveN charınla soydugun editleri söylemiyorsun bakıyorum kemik atıyorsun burada ben senden edit istemişim haha lan ss koysana istediğim ss yi hadi sallamayla olsaydı cok sallardım teyze dediğiğim kadını haha anladın sen
millete iftira atıyorsunda lasheaven charınla kac kısı soydun la 2 char birden dizdin kolaymı bu 2 sura seti ne demek bide +8 .2 tane b. turko var
Bu kadar edit soymaktan baska hiç bir kaynaktan gelmez aslan parçası sen kendine güveniyorsan telefon numarası ver arayayım babana söyleyim seni cocukmuş yaşın kac lan senin reşit değilsindir eminim en fazla 16![]()
Olum kendine güvenenleri görüyoruz ws de paspas oluyorlar sende oldun işte hahaha kerem bozuntusu sana diyorum rıdvan abinide al gel ws ye istediğin her yerde sorun değil statüyü bahane etme aslan parçası seninde 125 statü ha ss koyucam diyorsun bende sıfırlasacam IceN ile 95 çekerim koyarım sorun değil o sen telefon numaranı ver ben yarın savcılıga gidicem ailene ulasıcam gör bak neler oluyor görürsün yakından bizzat göstericem cıktıgın yeri![]()
Benim anlamadığım bir oyunu bu kadar niye büyütüyorsunuz,oyun sizin hayatınız olmuş asosyal seni biraz real hayatına bak haberlere bak neler olup bitiyor,sorsan daha carpım tablosunu söyliyemezsin gelip forumda klavye artistliği yapıyorsun

Bizi bilen biliyor zaten hakkımızda fikrin yoksa bilginde olmasın Allah'a şükür kendi emeklerimizle biryerlere gelmeye calışıyoruz,Hırsızlık sana mahsustur unutma ki herkez seni iyi biliyor,çok konuşmak yerine kısa ve öz konuşmayı tercih et herzaman.Hırsızlık gibi bir durumum varsa ss'yi foruma atarsın ilgilenirler yoksada boş muhabbet yapma,susta biraz adam sansınlar

şimdi oyunda yenmekte,yenilmektende var tebrik ediyorum seni boşa laf kalabalığı yapma istersen o güzel hayal dolu dünyanda oyununu oyna

Aneine sorsana bakayım senin baban bellimi ?![]()
Senin babein benim evladım seni küçükken çöpten almıştık gerçeği söylemem lazım artık seninde bilmen lazım bunu hakkın var çünkü yaşın 16
Sen daha yumurtalıktayken Aneine sor bakayım ben napıyordum ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kendine %1 ihtimal güvenin varsa telefon numarası verirsin ha demekki 3.5 atıyorsun
Telefon numaranı vermiyorsun haha haha haha sadece gülüyorum![]()
Hırsız diyenler banlatsın hadi bekliyorum haha kerem bozuntusu aslında senin ismin kerem değildi ben koydum keremi Anein Diyordu Mert olsun dedim bu fırlama Mert olamaz çünkü yüreği 3.5 hahaha
Reşit olda seni ben cıktıgın yere götüreyim 25 TL İzmirde tepecikte geniş ol sen bize her yol Anein![]()
![]()
![]()
Dediklerini anlamadım bizim yaşımız tavırlarımız haraketlerimiz bizi ilgilendirir senin yaptığını 5 yaşındaki çocuk yapmaz emin ol,konuşmandan falan herşey anlaşılıyor zaten yaşına veriyorum koç'umsun

Ve unutma ki sen aile değerlerine kadar küfür edicek kadar aciz birisin sanırım seninde annen var sonuçta sana yapılmasını istemediğin birşeyi kimseye yapma,sonuçta bu basit bir ''Oyun'' kendini kaptırma geleceğini düşündün mü mmomt2 oynuyarak Brianı nasıl keserim diye ömrünü tüketip gidiceksin yoksa cok yazık olur senin gibi bir cocuga

Konuşmalarına falan dikkat et boş muhabbet hepsi,seni bilen biliyor zaten ne olduğunuda bu yorumlarından daha iyi anladık,ve artık sana açıklama yaparak vaktimi boşa harçamak istemiyorum,boş insanlarla boş muhabbete gerek yok artık gereken açıklamayı yaptım iyi forumlar.

Gerçektende yazık inan ki acıyorum sana sadece bir oyun için bukadar hırs yaptığına göre real hayatta fazla ezilmişsin sanırım :l03:Aneine sorsana bakayım senin baban bellimi ?![]()
Sen daha yumurtalıktayken Aneine sor bakayım ben napıyordum ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Telefon numaranı vermiyorsun haha haha haha sadece gülüyorum![]()
Reşit olda seni ben cıktıgın yere götüreyim 25 TL İzmirde tepecikte geniş ol sen bize her yol Anein![]()
![]()
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)