Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

YagamiLight & IceN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeNTeLMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 721
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Haticeye değil neticeye bakcaksın aslan parçası bi tebrik bile etmedin ayıp ayıp dedim ama gene etmedin sana ailen saygılı olmayı öğretmemiş belli kerem bozuntusu :D

Öncelikle düzgün konuşmayı öğrenmelisin.Saygı kelimesinden saygısız insanların bahsetmesi de baya garip :) Ws bu kesmek de var kesilmek de sonuçta , ama nedense okadar geçirmişiz ki sana zamanında şimdi egonu tatmin etmeye çalışıyorsun anlıyorum sende haklısın yaşının küçük olmasına veriyorum :) Eşit statülerimiz bulunan I3iraKesH adlı çarınla 7-0 kesildikden sonra gruruna yediremeyip 125 Statü bulunan İceN adlı çarınla geldin tebrikler büyük cesaret doğrusu milleti soydukdan sonra oyuna girebilmek , edit istedin vermedik birden bire kardeşin değil düşmanın olduk ;) Kimin ne olduğu biliyorduk zaten sen takma kafana ayık ol yolunda ilerle ama dikkat et kayık yapmasınlar ;)

Haha Olum edit istemişim istemedim edit felan LasTHeaveN charınla soydugun editleri söylemiyorsun bakıyorum kemik atıyorsun burada ben senden edit istemişim haha lan ss koysana istediğim ss yi hadi sallamayla olsaydı cok sallardım teyze dediğiğim kadını haha anladın sen :D

millete iftira atıyorsunda lasheaven charınla kac kısı soydun la 2 char birden dizdin kolaymı bu 2 sura seti ne demek bide +8 .2 tane b. turko var :D:D:D

Bu kadar edit soymaktan baska hiç bir kaynaktan gelmez aslan parçası sen kendine güveniyorsan telefon numarası ver arayayım babana söyleyim seni cocukmuş yaşın kac lan senin reşit değilsindir eminim en fazla 16 :D

Olum kendine güvenenleri görüyoruz ws de paspas oluyorlar sende oldun işte hahaha kerem bozuntusu sana diyorum rıdvan abinide al gel ws ye istediğin her yerde sorun değil statüyü bahane etme aslan parçası seninde 125 statü ha ss koyucam diyorsun bende sıfırlasacam IceN ile 95 çekerim koyarım sorun değil o sen telefon numaranı ver ben yarın savcılıga gidicem ailene ulasıcam gör bak neler oluyor görürsün yakından bizzat göstericem cıktıgın yeri :D

Haha :D Kemik köpeklere atılır anladığım kadarıyla sende kendini öyle görüyorsun abicim :) Aile den falan geliyor sanırım kemik düşkünlüğün genlerine annen ve baban sayesinde geçmiş :) İnsan kendi neyse çevresini de öyle bilirmiş bu yüzden soyduğun çarların belası başından kalkmadan önce millete iftira atma derim , evet anlıyorum statülerin 95 olduğuna inanmıyorsun bende okadar kesilsem zor inanırdım doğrusu :D Karakterin henüz oluşmamış , böyle yetişmene çevren neden olmuşdur eminim . 'Sana çıktığın yeri göstericem ' diyorsun ama unutmaki insan önce kendine bakmalı yani senin çıktığın yer belli değil bir düşün istersen , Önüne bak kolpalığına mağazeret arama sen portakalda vitaminken biz bu oyunu oynuyorduk ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri