- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar öncelikle merhaba,yaklaşık 2,5 Senedir Sura karakteriyle ilgileniyorum ve pro. olduğumu düşünüyorum lafı uzatmak istemiyorum ve efsunlara geçiyorum.
KASK:.
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Şimşeğe Karşı Dayanıklılık-Büyüye Karşı Dayanıklılık-Rüzgara Karşı Dayanıklılık.
Yukarıdaki 4 Efsun Şart efsunlardır çoğu player bilmez ki Rüzgara karşı dayanıklılık=Delici vuruşları bloklama,Şimşeğe karşı dayanıklılık=Kritik vuruşları bloklamaya yarar ve 5. Efsun gelirse Oklara Karşı Savunma Veya Ateş Savunması Olabilir.
BİLEZİK:
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Büyü Savunması-Max HP-Ateş Savunması.
AYAKKABI:
Kılıç-Bıçak-Çift El-HP-Kritik Vuruş Şansı
KOLYE:
KÜPE
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Kılıç-Bıçak-Çift El-Ok Savunması
SİLAH:
Silah mümkünse 'KUTSAL KILIÇ' Değil ise Hortlak Dişi Kılıç Kullanınız Efsunları:
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Kritik Vuruş Şansı-Zeka-Büyü hızı-Çeviklik
Taşları: Suralara Karşı Taş-Savaşçılara Karşı Taş-Büyü Taşı.
ZIRH:
Zırh son dönüşüm olursa çok iyi olur.Efsunları:
Kılıç-Bıçak-Çift El-HP-Büyü Hızı.
KALKAN
Kalkanın bir özelliği vardır ve herkes bilmez her karaktere karşı Vs'lerde ayrı kalkan kullanmalıyız Mesela
Savaşçılara Karşı:Şahin Kalkan
Ninjalara Karşı:Kaplan Kalkan
Suralar Karşı:Aslan Ağzı Kalkan
Samanlara Karşı:Ejdarha Pulu Kalkan
Şeklinde kullanmalıyız.Efsunları:
Yarı insanlara karşı güçlü-Sersemliliğe Bağışıklılık-Beden Bloklama-Zeka' Gelirse Çeviklik Bu efsunlar her kalkanda böledir
Emeğe Saygı +1 Rep i çok görmeyin :ka19::m08:
KASK:.
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Şimşeğe Karşı Dayanıklılık-Büyüye Karşı Dayanıklılık-Rüzgara Karşı Dayanıklılık.
Yukarıdaki 4 Efsun Şart efsunlardır çoğu player bilmez ki Rüzgara karşı dayanıklılık=Delici vuruşları bloklama,Şimşeğe karşı dayanıklılık=Kritik vuruşları bloklamaya yarar ve 5. Efsun gelirse Oklara Karşı Savunma Veya Ateş Savunması Olabilir.
BİLEZİK:
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Büyü Savunması-Max HP-Ateş Savunması.
AYAKKABI:
KOLYE:
KÜPE
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Kılıç-Bıçak-Çift El-Ok Savunması
SİLAH:
Silah mümkünse 'KUTSAL KILIÇ' Değil ise Hortlak Dişi Kılıç Kullanınız Efsunları:
Yarı İnsanlara Karşı Güçlü-Kritik Vuruş Şansı-Zeka-Büyü hızı-Çeviklik
Taşları: Suralara Karşı Taş-Savaşçılara Karşı Taş-Büyü Taşı.
ZIRH:
Zırh son dönüşüm olursa çok iyi olur.Efsunları:
Kılıç-Bıçak-Çift El-HP-Büyü Hızı.
KALKAN
Kalkanın bir özelliği vardır ve herkes bilmez her karaktere karşı Vs'lerde ayrı kalkan kullanmalıyız Mesela
Savaşçılara Karşı:Şahin Kalkan
Ninjalara Karşı:Kaplan Kalkan
Suralar Karşı:Aslan Ağzı Kalkan
Samanlara Karşı:Ejdarha Pulu Kalkan
Şeklinde kullanmalıyız.Efsunları:
Yarı insanlara karşı güçlü-Sersemliliğe Bağışıklılık-Beden Bloklama-Zeka' Gelirse Çeviklik Bu efsunlar her kalkanda böledir
Emeğe Saygı +1 Rep i çok görmeyin :ka19::m08: