HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzel Paylaşım Ellerine Saglık 

Çoğu Görüşler Xp Artık Bitti Ömrünü Tamamladı desede Xp Su an bile vazgeçilmez bir işletim sistemi tabi yaşlılık artık yerini Windows7'ye bıraksada sunu unutmamalıyız Bu zamana kadar gelen işletim sistemleri bir yana Windows Xp Bir yana. benm görüşüm bu.
Windows Xp İlk Çıktıgında "Vazgeçilmez" Olarak Adlandırılan bir işletim sistemi. bu ismide hakkediyor.
Windows Xp İlk Çıktıgında "Vazgeçilmez" Olarak Adlandırılan bir işletim sistemi. bu ismide hakkediyor.
Aynen Faruhkeşke win7 yerine XP yi geliştirseler.
araştırmacılar 1 sene diyor ama Xp 3 - 4 yıl daha piyasalarda görünür çogu oyun platformu daha doğrusu eski ve hala günümüzdeki yerindi tutan oyunlar Xp Sayesinde windows7 ye göre daha performaslı. ve hala internet kafecilerin ( bu ben oluyorum
) İşletim sistemidir Windows Xp.araştırmacılar 1 sene diyor ama Xp 3 - 4 yıl daha piyasalarda görünür çogu oyun platformu daha doğrusu eski ve hala günümüzdeki yerindi tutan oyunlar Xp Sayesinde windows7 ye göre daha performaslı. ve hala internet kafecilerin ( bu ben oluyorum) İşletim sistemidir Windows Xp.
cafen nerde la gelem de beleş otururm belki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)