Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MMOMT2 Öz Geçmişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihanos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun 2009 açıldığından beri ilk 50 oyuncusundanımdır.Türkiyenin en iyi mmo oyunu formu herhalde en iyisi en güzelini yapr dedim öle olcağnı sanıyodum.Başladım oynuoyrum 1 ay böle geçti dizdim itemleri sonra bakıma alındaı 1 hafta 2 server acılcak fln diye acıldı girdik ama hic bsii ama hic bisi olmadı sonra 1hafta daha oynadık yine bakıma alıdndı bakım bitti çarıma giremiyodum çünkü ismi ve lwl yazmodu HATA 1 .Sonra olur aksilik dedim yeni char actim oynamaya basladım bakıyorum hrkste celik melik dolumus meğerse azrail sandığısiteyemis HATA 2.Sonra bn asla o buglardan1 tanesi bile bulasmadım am yöneticiler malesef yapanı yapmayanı bilmioz paralar 10m olcak deiler 250 fış 10m HATA 3. En Büyük Htanzı ne Biliyomsunuz Foruma Bari Yalan Yazmayın Foruma Bari Size En cok İnanlardandım ama ne yqzıkki hpsi boşa inançmış.Son olarak ise fazladan üye alındığı için ısnlanma bugu oldu ısınlanma bugu olduklarını bilmlerine rağmen hrkesi dağa yolladılar sonrada sitede 500den fazla kisi inlanınca buga kalıyor fln deiler isinlayan snsin bi kere GERİZEKALI sorrada knkonusyo Hata 4.En Büyük Hatanız Bos Vaatler ve Sonus Hic bir Carıma Giremiyom Ve Oyun Bombos Bombos yani üzlüyorum bağış yapanda olmaz yürümez bu server bi pvp oynuyorum rekşlam olsun olmasın adını sölicem adı MetiKolik adamlar bugda kalan 2 kişi gördüler hmn üyelikleri kapttılar sizde dwm edin Severınızı napcaksınız görcez.

Bazı şeyler bildiğiniz gibi değil. Bilmediğiniz konularda t ahmin üzerine yorum yapmayın lütfen. 2. server açılacak sorunsuz olarak orda oynayabilir isteyen arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri