Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Leydix & PhyLidos

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 939
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyLidos' Alıntı:
Bu mesajdan ndn bende yok ?
Sahte ss mi yptın bakim sen -18 :D

Daha da fazla tartısmycam seninle :)
Çocuksun :D

Hadi lan ne sahte ss si bahane bulmayın sahte ss diye vardı boyle bır konunun icinde bu yorumlar görmüştüm ne admsın la iso senin yatıcak yerin yok sen diyon ya savcılık v.b. hahaha lan kaypenin torunu hırsız senin gibiler realde denk gelmiyor yakından gstericem cıktıgın yeri izmire gellan klavye adamı herkezin arkasından konusuyordun sımdı yakamoza servis elemanlıgı yapıyorsun :D

1.Leydix
2.KaaiRos
3. g30n
4.HuB
Ve bilmediğim kac tane charların var hani dısarda bazı kadınlar her telde oynuyor bi laf deniliyor işte sende forumun oyunun ...... sun :D

İstanbuldan izmire gel sen geliş gidiş paranı ben vericem sana dert etme sen onu çünkü cıktıgın yer nasıl bi yer görmek istiyorum çizgili etli metli dir demi :D :D :D :D

Milli olmamış genç :D

Hadi lan ne sahte ss si bahane bulmayın sahte ss diye vardı boyle bır konunun icinde bu yorumlar görmüştüm ne admsın la iso senin yatıcak yerin yok sen diyon ya savcılık v.b. hahaha lan kaypenin torunu hırsız senin gibiler realde denk gelmiyor yakından gstericem cıktıgın yeri izmire gellan klavye adamı herkezin arkasından konusuyordun sımdı yakamoza servis elemanlıgı yapıyorsun :D

1.Leydix
2.KaaiRos
3. g30n
4.HuB
Ve bilmediğim kac tane charların var hani dısarda bazı kadınlar her telde oynuyor bi laf deniliyor işte sende forumun oyunun ...... sun :D

İstanbuldan izmire gel sen geliş gidiş paranı ben vericem sana dert etme sen onu çünkü cıktıgın yer nasıl bi yer görmek istiyorum çizgili etli metli dir demi :D :D :D :D

Milli olmamış genç :D

Reelde tutarsam ölünü dahi bulamazlar :)
Tehtit mi ediyorsun sen beni?
Bu hesaıbn ban yedi gentelman ile bakarsın bu yorumlara;)
IP leriniz aynı inkar etme. :)

Ne zaman yönetici oldunuz da IP görmeye başladınız hayret ediyorum?
Gereksiz ve yersiz düşüncelerinizi kendinize saklayın. Forum burası!
Seviyesizlesmenin lüzumu yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri