Arkadaşlar Öncelikle Size İbot,Kbot Crack Ücretsizce Nasıl Kullanılır Size Crackı Adım Adım Anlatacağım.
1.Adım
Pcye Format Atıyoruz.
2.Adım
Virüs Programını Yüklüyoruz.(Güvenlik Açısından.)
Ancak Kbot yada İbotu Yüklemiyoruz.
3.Adım
DeepFreze Programını Yüklüyoruz.(İnternet Kafeciler Bilir.)
Kullanıcı Adı ve Şifre Oluşturuyoruz.
4.Adım
Deep Freze Programını Aktif Ettimiz Zaman Pcye Yüklediğimiz Programlar Pcyi Kapattıp Açıktan Sonra Silinir.Deep Freze Programını Aktif Ettikten Sonra Sildiğimiz Programlar İse Silinmez.
5.Adım
Deep Freze Programını Aktif Edip Kbotu Kuruyoruz.
Ve Botumuz Çalışıyor
UYARI: ( Deep Freze Programını Aktifken Kbotu Yükleyin Aktif Değilken İşe Yaramaz. )
Deep Freze Programının Linkini Atmadım Onuda Googleden Siz Bulun
1.Adım
Pcye Format Atıyoruz.
2.Adım
Virüs Programını Yüklüyoruz.(Güvenlik Açısından.)
Ancak Kbot yada İbotu Yüklemiyoruz.
3.Adım
DeepFreze Programını Yüklüyoruz.(İnternet Kafeciler Bilir.)
Kullanıcı Adı ve Şifre Oluşturuyoruz.
4.Adım
Deep Freze Programını Aktif Ettimiz Zaman Pcye Yüklediğimiz Programlar Pcyi Kapattıp Açıktan Sonra Silinir.Deep Freze Programını Aktif Ettikten Sonra Sildiğimiz Programlar İse Silinmez.
5.Adım
Deep Freze Programını Aktif Edip Kbotu Kuruyoruz.
Ve Botumuz Çalışıyor
UYARI: ( Deep Freze Programını Aktifken Kbotu Yükleyin Aktif Değilken İşe Yaramaz. )
Deep Freze Programının Linkini Atmadım Onuda Googleden Siz Bulun

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ibot ve kbot bu şekilde dolandırılamayacak kadar iyi botlardır.
Bu botlar geminin uid'sine(user id) göre çalışır.
Deepfreeze programıyla kendi bilgisayarınızdaki bilgilerini silseniz bile botu hesabınızla bir kere açtığınızda size otomatik olarak 24 saat süre verecektir ve bu tamamen ibotun veya kbotun sitesine bağlıdır yani veritabanına siz bilgisayarınızdaki bilgilerini silseniz de veri tabanındaki bilgiler silinmeyeceği için bu gereksizdir
Yani bir işe yaramaz
Konu kilitlenebilir...
ibot ve kbot bu şekilde dolandırılamayacak kadar iyi botlardır.
Deepfreeze programıyla kendi bilgisayarınızdaki bilgilerini silseniz bile botu hesabınızla bir kere açtığınızda size otomatik olarak 24 saat süre verecektir ve bu tamamen ibotun veya kbotun sitesine bağlıdır yani veritabanına siz bilgisayarınızdaki bilgilerini silseniz de veri tabanındaki bilgiler silinmeyeceği için bu gereksizdir
Yani bir işe yaramaz
Konu kilitlenebilir...
Yani bir işe yaramaz
Konu kilitlenebilir...