- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sizce okçumu kullanayım bıçakçımı?
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yakın dövüş çünü kamuflaj sayesinde agerif sen korunuyon ve kamuflaj suikasti artiyor suikasta çok çakiyor okda ise okla sadece hareket yapabilion ve yanına yaklaşınca geberion bu kadar basit kardeş

- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bıçak
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hiçde bile okcular bu oyunun en fazla hasar veren oyun türüdür zevklidir so ya gidersen çok pis kasarlar oyuzden ok yağmuru master yap çoklu slot çekiyor ben öle yaptım bir günde 27 oldum
5 lvlden iyi ama zırhın fazla iyi olması lazım ve elindekininde 30 lvlde +9 gby şart olmasılazım full taşlı olacak becerisi iyi olacak oyuzden bıraktım ama sen bende para var +9 itemelri alırım diyosan kesinlikle okcu yap
aMA Para yok diyoersan Bıçakcı ol bıçak çevirmeyi masterla multihack 6.1 çekmeyi aç 1 gün içinde 5 lvlden düzeli olarak kasarsan 4 günde
40 lvl
oluruz
hadi seçimini yap
5 lvlden iyi ama zırhın fazla iyi olması lazım ve elindekininde 30 lvlde +9 gby şart olmasılazım full taşlı olacak becerisi iyi olacak oyuzden bıraktım ama sen bende para var +9 itemelri alırım diyosan kesinlikle okcu yap aMA Para yok diyoersan Bıçakcı ol bıçak çevirmeyi masterla multihack 6.1 çekmeyi aç 1 gün içinde 5 lvlden düzeli olarak kasarsan 4 günde
40 lvl
oluruz
hadi seçimini yap

- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
OKçu ilk kasarken çok emek isteyen itemleri varsa az emek isteyen bir karakter Ama hızına dyicek bir şey yok saydırıyor bende hem para olmaması hemde HERKESİN HEMN HEMN HİLE + BOT KULLANMASI M SATIŞLARININ OLMASI CANIMI SIKIYOR..SEN EN GÜZELİ +50 ÇAR SATIN AL....OKÇU BAK FISTIK GİBİ OLUR.Deneyimlerime dayanak söylüyorum.
AMA BEN KASRIM DİŞİMİ SIKIP DERSEM ODA GÜZEL BİR ŞEY AMA HİLESİZ KASN ÇOK AZ İNSAN VAR HİLE AÇNLARIDA BANLATIYORUZ ZTN...
AMA BEN KASRIM DİŞİMİ SIKIP DERSEM ODA GÜZEL BİR ŞEY AMA HİLESİZ KASN ÇOK AZ İNSAN VAR HİLE AÇNLARIDA BANLATIYORUZ ZTN...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)