Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Okçu mu? Bıçakcı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunarap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Okçu & Bıçakcı Mı?

• Okçu(Uzak Dövüş)

• Bıçakçı(Yakın Dövüş)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

tunarap

Level 4
TM Üye
Konular
40
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sizce okçumu kullanayım bıçakçımı?

Yakın dövüş çünü kamuflaj sayesinde agerif sen korunuyon ve kamuflaj suikasti artiyor suikasta çok çakiyor okda ise okla sadece hareket yapabilion ve yanına yaklaşınca geberion bu kadar basit kardeş:D

Hiçde bile okcular bu oyunun en fazla hasar veren oyun türüdür zevklidir so ya gidersen çok pis kasarlar oyuzden ok yağmuru master yap çoklu slot çekiyor ben öle yaptım bir günde 27 oldum :D 5 lvlden iyi ama zırhın fazla iyi olması lazım ve elindekininde 30 lvlde +9 gby şart olmasılazım full taşlı olacak becerisi iyi olacak oyuzden bıraktım ama sen bende para var +9 itemelri alırım diyosan kesinlikle okcu yap

aMA Para yok diyoersan Bıçakcı ol bıçak çevirmeyi masterla multihack 6.1 çekmeyi aç 1 gün içinde 5 lvlden düzeli olarak kasarsan 4 günde
40 lvl
oluruz
hadi seçimini yap :)

OKçu ilk kasarken çok emek isteyen itemleri varsa az emek isteyen bir karakter Ama hızına dyicek bir şey yok saydırıyor bende hem para olmaması hemde HERKESİN HEMN HEMN HİLE + BOT KULLANMASI M SATIŞLARININ OLMASI CANIMI SIKIYOR..SEN EN GÜZELİ +50 ÇAR SATIN AL....OKÇU BAK FISTIK GİBİ OLUR.Deneyimlerime dayanak söylüyorum.
AMA BEN KASRIM DİŞİMİ SIKIP DERSEM ODA GÜZEL BİR ŞEY AMA HİLESİZ KASN ÇOK AZ İNSAN VAR HİLE AÇNLARIDA BANLATIYORUZ ZTN...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri